![]() |
Re: Top kituri LOGAN
SK tuning pur si simplu pt ca e mai agresiv ..poate si jantele m-au influentat umpicutz...;)
La cel Zender e mai fain spatele, dar ATAT. |
1 Attachment(s)
lipseste din poll-ul asta kitul de la elia, mie imi place si asta
|
fratzika a votat "Kit Pilot 2", dar fara eleronul acela "aripioare de rechin"....
|
Am votat Prostreet, calitate, pret, look....cu jantele potrivite si masina lasata arata cu 3 clase peste restul kit-urilor.
|
vot SK , eleronu nu prea imi place cum da .. ar merge altul ... mai finutz..in genul celor de la pilot ..
|
pilot 2 .. mi se pare mai frumos .. zender e prea simplu restu nu-mi plac
|
mie imi place sk, zender si elia, nu-mi plac alea prea masive care dau loganului un look prea incarcat
|
kitul elia e facut din: modificari la motor, prelungiri fata/spate, jante, eleron .am pus aici doar kiturile de de caroserie ( bara fata/spate + praguri) . daca elia scotea bari si praguri te asigur ca era in poll.
|
am gasit pe site-ul lor oficial barile fatza spate vandute separat la pretzul de 500 euro
|
Quote:
|
sunt disponibile mai multe modele de jante, astea sunt cele mai faine parerea mea
|
de acord cu tine...
|
Kitul de la SK mi se pare cel mai agresiv si original...in plus inca nu am vazut logan pe strazile romaniei [sau sa aud macar] care sa fie dotata cu acest KIT....
|
Nici eu ,unul singur visiniu in niste poze cu numar de germania care avea si stopuri lexus..
|
Cle De La Pilot Nu-s Cine Stie Ce Le-am Vazut Live ,sk Pare Okpate De La Roti
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:03. |
- Copyright 2026 4Tuning