Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Permise suspendate dupa noul cod (detalii despre examen) (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/30495-permise-suspendate-noul-cod-detalii-examen.html)

bogdan_wrc 28-02-07 12:34

Re: Permise suspendate dupa noul cod (detalii despre examen)

am inteles ca Leul nu mai intra pe aria Pl :)) ca face OT...

da tng, s-au sumplificat. sunt la obiect..

smedy 28-02-07 14:45

Inca nu am permisul am facut doar primul pas am luat examenul permisul il iau tocmai pe 22 martie dar acum dupa ce am luat examenul park nu mai trece timpul

DONU' 28-02-07 15:05

Ooo, inseamna ca se mai alatura o Vectra in comunitate la Opel Powa'!
Echipa mea preferata!
Inseamna ca pe 1 aprilie mergi la 4Tuning day! Ia sa vii la intalniri sa te cunoastem.

smedy 03-03-07 20:16

Donu`le nu vreau sa promit nimik k vin la 4 tuning Day k sar putea sa fiu in delegatii dar la intalniri sa va cunosc pe toti o sa vin

dorel_dragos 16-11-08 15:47

salut baieti.am si eu o intrebare la voi daca puteti sa-mi raspunde-ti si mie.sunt sofer de tir si mi-a fost suspendat permisul de conducere a doua oara intr-un an de zile pt 60 de zile.il pot lua inapoi dupa 60 de zile fara sa mai dau examenul de redobandire?si nu mia dat nici convocator.ms astept raspuns

TheMaax 16-11-08 23:16

Quote:

Originally Posted by dorel_dragos (Post 1867350)
salut baieti.am si eu o intrebare la voi daca puteti sa-mi raspunde-ti si mie.sunt sofer de tir si mi-a fost suspendat permisul de conducere a doua oara intr-un an de zile pt 60 de zile.il pot lua inapoi dupa 60 de zile fara sa mai dau examenul de redobandire?si nu mia dat nici convocator.ms astept raspuns

nu til dau pana nu dai examen dinnou

Eu lam dat ............... m-am dus cu mainile in buzunar si amiesit razand cand am auzit ca am luat ............

ven`u 17-11-08 15:42

Quote:

Originally Posted by dorel_dragos (Post 1867350)

deci.... in primul rand imi pare rau ptr tine ... dar ... nu ti`a dat convocare la examen ptr ca nu ai facut probabil ceva foarte grav ... nu dai examen daca te`a luat radaru de exemplu,sunt anumite fapte in care necesita reexaminare. si in al doilea rand si daca luai examenul in cazul in care erai convocat tot nu ti`l dadea ca l`ai mai avut luat odata in mai putin de 2 ani din cate mi s`a spus mie ultima oara .....deci ... in concluzie ... si cu examen si fara ....de luat nu`l iei .. !!

All times are GMT +2. The time now is 09:37.

- Copyright 2026 4Tuning