Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - coupe Sonderlack :x (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/304308-e36-coupe-sonderlack.html)

21UKS 16-04-12 09:51

Re: e 36 coupe Sonderlack :x

de ce nu incerci sa-l treci in carte motorul care e pe ea???....este posibil si daca tot e pus sus si trage bine si e facut calumea lasa-l acolo....o sa fie taxele mai mari, dar, daca vrei sa fi in regula cu actele este OK...

am avut 1.6 si crede-ma ca nu e cu mult mai mic consumul. e adevarat acum am 2.0 nu 2.3, dar cred ca nu e foarte mare diferenta daca mergi normal. diferenta este ca daca vrei sa alergi o poti face cu 2.3 ul si clar va creste si consumul....

afara aveam acelasi consum pana in 7% (pana in 120-130 km/h), iar in oras in jur de 11% la 1.6 si 12% acum la 2.0 mers lejer fara figuri ;)

bafta si fa-i ce iti place tie la ea....

avadanei eduard danut 16-04-12 11:34

Quote:

Originally Posted by 21UKS (Post 4982909)
de ce nu incerci sa-l treci in carte motorul care e pe ea???....este posibil si daca tot e pus sus si trage bine si e facut calumea lasa-l acolo....o sa fie taxele mai mari, dar, daca vrei sa fi in regula cu actele este OK...

am avut 1.6 si crede-ma ca nu e cu mult mai mic consumul. e adevarat acum am 2.0 nu 2.3, dar cred ca nu e foarte mare diferenta daca mergi normal. diferenta este ca daca vrei sa alergi o poti face cu 2.3 ul si clar va creste si consumul....

afara aveam acelasi consum pana in 7% (pana in 120-130 km/h), iar in oras in jur de 11% la 1.6 si 12% acum la 2.0 mers lejer fara figuri ;)

bafta si fa-i ce iti place tie la ea....

Sal din cate am inteles ca sa o trec cu motorul asta trb sa treaca de niste teste nu stiu nici eu prea bn .. in legatura cu consumul daca mergi ca un om normal fara figuri nu cred ca ,consuma asa cum zic majoritatea de pe aici ... am avut si eu motor 1,6 si nu consuma asa mult !!! e adevarat daca trageai de el era si normal sa consume :rolleyes2

jakal 16-04-12 13:44

ai rezolvat cu fiscalul?.......ai dat de propietar?

avadanei eduard danut 16-04-12 14:04

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 4983215)
ai rezolvat cu fiscalul?.......ai dat de propietar?

Da l.am gasit ... acum ast rasp de la "emu" ca am gasit un motor la el de 1,6 ... dar vad ca nu rasp la tlf !!! :rolleyes2

Budy_ 17-04-12 09:23

Foarte tare culoarea !! :oops:
Cum se numesc jantele?
Bafta cu masina.

avadanei eduard danut 17-04-12 09:25

Quote:

Originally Posted by Budy_ (Post 4984151)
Foarte tare culoarea !! :oops:
Cum se numesc jantele?
Bafta cu masina.

MS !!! nu stiu ,trb sa demontez o roata sa vad ce scrie ... multi me.au zis ca rondel ,orcum o sa le vand !!! :lol:

rotaru 17-04-12 13:44

Masina ai loato de prin zona Comarnic-Sinaia?park am vazut multa vreme pe acolo era de vanzare..
Am avut 1.6 si vreu sati zic ca in Buc la mers mai sportiv aveam consum de 13-15..Si eu sunt de parere ca nu trebuie sa te sperii daca auzit ca ai motor de 2.0 am avut si vreu sa spun ca am fost pana la CT pe autostrada mers pana in 140 si aveam consum de 8 .

Budy_ 17-04-12 13:48

Quote:

Originally Posted by rotaru (Post 4984568)
Masina ai loato de prin zona Comarnic-Sinaia?park am vazut multa vreme pe acolo era de vanzare..
Am avut 1.6 si vreu sati zic ca in Buc la mers mai sportiv aveam consum de 13-15..Si eu sunt de parere ca nu trebuie sa te sperii daca auzit ca ai motor de 2.0 am avut si vreu sa spun ca am fost pana la CT pe autostrada mers pana in 140 si aveam consum de 8 .

Un 316i consuma 10 in buc,un 320i vanos (am eu) consuma 12.... te sperii pt 2L ? si nici nu se compara 316 cu 320...

rotaru 17-04-12 13:50

Quote:

Originally Posted by Budy_ (Post 4984576)
Un 316i consuma 10 in buc,un 320i vanos (am eu) consuma 12.... te sperii pt 2L ? si nici nu se compara 316 cu 320...

Si eu am avut 316i (e46) si imi consuma 13-15 prin Buc.Si 2.0i 143cp care eram f. multumit de el la consum pe distante mari.
Acum depinde de modul de sofat si dc nu si de motorul masini in ce stare e.

avadanei eduard danut 17-04-12 14:48

Multumesc de rasp !!! pe mine nu ma intereseaza consumul ci ca sa fiu in regula cu masina si in primu rand sa o trec pe numele meu !!! ori cu 2-3 litri +/- e tot dracu ala !!!! ;)

rotaru 17-04-12 14:50

Quote:

Originally Posted by avadanei eduard danut (Post 4984663)
Multumesc de rasp !!! pe mine nu ma intereseaza consumul ci ca sa fiu in regula cu masina si in primu rand sa o trec pe numele meu !!! ori cu 2-3 litri +/- e tot dracu ala !!!! ;)

Da vorba asta am auzito de la multi macar de ar consuma 2-3 litri in plus si sa nu am treaba cu ea:D

rover_cabrio 17-04-12 18:45

Quote:

Originally Posted by avadanei eduard danut (Post 4889755)
Eu masina am luato de la un baiat din Toplita ... Am vb si cu "mielu" dar baiatu nu e pe treaaba lui nu m-am inteles delok cu el in fine ,prin DB nu am pe nimeni asa ca o sa imi fie greu sa dau de propietar ...Inca nu sunt sigur daca o sai schimb mootoru ,dar as vrea sa fiu si in regula cu actele ...

Ms frumos ...Ai ideie unde il pot gasi pe propietar!!!

SALUT , vezi ca propietarul nu DA FISCALUL ...masina aia am vrut sa o cumpar eu de la cine o vindea si am dat de propietar , am vrut sa ii ACHIT DATORIILE care nu i leau platit nesimtitul de la care ai luat masina din pura coincidenta ma cun cu el si mia zis pas la ea !!! ...si daca nu ma insel sa te uiti si tu putin la lonjeroane pe spate pe sub ea !!! apoi pe la praguri ...

cel putin din cate vb noi atunci !

avadanei eduard danut 17-04-12 18:56

Quote:

Originally Posted by rover_cabrio (Post 4985068)
SALUT , vezi ca propietarul nu DA FISCALUL ...masina aia am vrut sa o cumpar eu de la cine o vindea si am dat de propietar , am vrut sa ii ACHIT DATORIILE care nu i leau platit nesimtitul de la care ai luat masina din pura coincidenta ma cun cu el si mia zis pas la ea !!! ...si daca nu ma insel sa te uiti si tu putin la lonjeroane pe spate pe sub ea !!! apoi pe la praguri ...

Hmm mda din cauza la un prost care a mers fara rovinieta ... si propietaru ia dat in judecata, am reusit sa iau legatura cu ultimu propietar de pe carte care e din DB ... Acum sai schimb motorul cu ala care e in acte si dupa ma duk sa o inscriu pe numele meu .... eu nu sunt in tara ,mea zis unchiumiu ca sta bn a ridicato pe rampa :rolleyes2

rover_cabrio 17-04-12 18:57

Quote:

Originally Posted by avadanei eduard danut (Post 4985086)
Hmm mda din cauza la un prost care a mers fara rovinieta ... si propietaru ia dat in judecata, am reusit sa iau legatura cu ultimu propietar de pe carte care e din DB ... Acum sai schimb motorul cu ala care e in acte si dupa ma duk sa o inscriu pe numele meu .... eu nu sunt in tara ,mea zis unchiumiu ca sta bn a ridicato pe rampa :rolleyes2

wow ....eu vorbisem cu PENULTIMUL din Bucuresti sa imi dea cartea !!!

stiu man cam vb noi ca aveai un 1.6 si vroiai sa te combini cu mine parca aveam eu un 2.5 vanos numai stiu ce bmw aveam atunci !

avadanei eduard danut 17-04-12 19:13

Quote:

Originally Posted by rover_cabrio (Post 4985088)
wow ....eu vorbisem cu PENULTIMUL din Bucuresti sa imi dea cartea !!!

stiu man cam vb noi ca aveai un 1.6 si vroiai sa te combini cu mine parca aveam eu un 2.5 vanos numai stiu ce bmw aveam atunci !

Da pai eu m.am combinat cu unu din toplita l.am dat pe al meu ala 1.6 + banii ....Tu o aveai pe aia albastra de italia cand am vrut sa ma combin cu tine ... in fine asta e romanu pe unde trece se usuca iarba !!! din cauza la unii care au mai multa tarata decat minte la cap sufera altii asta e !!! :x

All times are GMT +2. The time now is 22:35.

- Copyright 2026 4Tuning