![]() |
Re: Macheta Oltcit
Nu e vorba ca sunt carcotas,dar dintr-o data toata lumea e colectionar de machete :lol:
Eu unu sunt foarte multumit de faptul ca pe suport scrie OLTCIT CLUB si nu citroen axel :twisted: |
No, nu chiar toata lumea, in Piatra-Neamt cred ca saptamana viitoare inca se mai gasesc vreo 2-3 duzini de machete oltcit. Nici alea din urma nu prea s-au dat, tot se mai gasesc si numerele precedente, unele, cel putin numarul 10 din 2 chioscuri la amandoua erau, am crezut la inceput ca-s dacia 1300 ca-mi mai luam vreo 2 de killarit. N-am mai gasit papucul dar daca ma straduiesc il gasesc si pe ala prin Piatra-Neamt.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Asta e cel care scapa stock....bine, aproape stock:lol:
|
dar amortizoarele, i le-ai schimbat? :))
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
I-am bagat niste amortizoare pe gaz si tot tacamul:lol: Geamul jos o sa fie la altele, aia ramane asa deja i-am prins masca in fata, i-am indreptat spoilerul spate, n-am stat de luneta s-o indrept ca e cu ceva munca, defect de matrita dar nu se vede la spate, oricum unde vreau sa le expun eu nu se poate ajunge la ele chiar simplu asa ca nu-mi fac probleme ca luneta nu s-a aliniat cum vroiam eu.
Jimmy, tu nu-ti faci olteanul....la tine e relativ simplu, doar o vopsea...in cazul in care e ala de il ai/aveai la avatar....o pui pe branci si aia e, ii bagi o folie pe geamuri si e stas....:rolleyes2 La mine asteapta una bucata caroserie sa-i trag praguri, finisajul si vopseaua, insa cred ca-mi fac un micro-slefuitor....si o rezolv repede:twisted: |
2 Attachment(s)
cum au aparut mi-am achizitionat si eu 2 bucati...una o tin originala...si una deja am coborat-o(ma intreba un prieten cum am coborat-o....i-am zis ca i-am dat 2 dinti din barile de torsiune :D) si va vopsita culoare oltcitului pe care l-am avut...bej stelar...am toata colectia de la deagostini....3 dacii 1300 una originala care face parte din colectie si 2 low :D
|
1 Attachment(s)
Mai, nu-i nimenea pe aici sa ma injure:lol:
Daca tot am scapat asa ieftin, ia uitati aici: |
foarte tare !! unde ai reusit sa ii faci pragurile, si din ce material sunt?
|
1 Attachment(s)
No, pragurile le-am facut sub usi.:lol:
Acum fara gluma, pragurile le-am facut acasa, am inghitit praf azi noapte pana la 2 cand am vopsit-o. Am polizat la chitul aut de mi-a iesit de urechi si nari.:rolleyes2 Atasez o poza cu jucarie protozoare, aaa, pardon, polizoare.:lol: Rotatiile sunt bune, merge de zbarnaie, daca folosesti la gros smirghel de 80 sau mai aspru, te-ai scos, eu la 120 am facut plecaciuni...cu 150 am dat finisajul...mai ceva decat in palma. Culoarea nu e chiar asa rosie, acolo unde tin acum machetele e mahon si imi inchide culoarea, e un rosu rozaliu, era un oltcit la vanzare si era prezentat pe forum, o culoare rozalie spre rosu, ceva in genul ala de roz dar mai inchis a iesit, dar e bun:lol: Stim ce numere ii punem. cred ca dedesubt sub masca ii fac scutul cu cev ventilator:twisted: nu cred ca-i pun nici un plug. Urmeaza asa, chedere la custode, semnalizatoare negre sau galbene pe lateral, parasolar pe parbriz, nu omologat:twisted:. Si dupa asta fac o pauza cred... |
2 Attachment(s)
cam asa arata a mea acum ... intre timp a mai aparut o oglinda sa vad ce fac cu antena si o sa intre la vopsit ... interiorul s-ar putea sa intre la facut in seara asta sa vedem
|
Da' din ce-ai facut oglinda :lol:? Vreau si eu8). Nu m-am uitat, dar ii lasi butonul la hayon sau l-ai dat jos?
|
eduardo ... daca erai mai atent ai fi vazut ca singurele modificari fata de un 11R standard la care va fi supusa macheta sunt pragurile in rest va fi completata cu toate elementele pe care DeA nu a binevoit sa le puna (inclusiv oglinda la care DeA nu are nici o vina deoarece asa era prevazut clubul in perioada respectiva)... masina exista in realitate e la mine in curte ... nu are nici un theread pe forum si apartine tatalui meu ... si e in familie din 90 cand a fost luata de la IDMS
oglinda am facut-o din alta oglinda de oltcit ... e intoarsa invers dar merge .. alte oglinzi o sa fac la cel pe care il voi modifica total ... din ce vad eu la fata locului ...ma descurc cu ce am ... chiar daca le fac din hartie igienica si tot le fac :) |
Mai intreb odata, pt ca don eduardo nu prea m-a lamurit: din ce ai facut pragurile si cum le-ai prins pe masinuta?
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:23. |
- Copyright 2026 4Tuning