![]() |
Re: Dacia RWD Drift Project 2013
1 Attachment(s)
Foarte tare proiectul ... ... ambitios ... de respectat ...
Ce ai zice de o dacie sport ? cu un s13 ca donator cum il ai tu pe al tau ... ? Eu am incercat sa zic ceva .. pe alt topic .. cred ca cel ''Dacie cu tractiune spate'' am zis acelasi lucru .. toata mecanica de pe s13 .. si caroserie de Dacie .... si mi s-a spus ca sunt nebun .. Bafta in continuare ... sper sa devina realitate ;) |
ce se mai aude de proiect ?
|
2 Attachment(s)
Nu am avut ocazia sa mai intru de ceva vreme, multa munca, putin timp liber.
Noutati multe nu sunt cu proiectul, voi atasa insa doua schite foarte faine facute de Sorin (caruia ii multumesc din suflet pentru sprijin). Una mai cuminte si una mai "asa cum vreau". Dupa etapa de la Iasi imi este clar ca sunt foarte limitat de puterea masinii si nu ma pot lupta cu masini care au cu 50-200% mai multa putere pe greutate mai mica. De asemenea imi e teama ca nu am cum sa realizez Logan-ul pentru 2013 in specificatiile de care as avea nevoie si cu forte proprii, deci sansele sunt ca daca nu gasesc un sprijin consistent se amana pentru 2014. Intre timp voi vinde/dezmembra Nissan-ul, Soarer-urile si ce alte utilaje bavareze driftuibile mai am prin dotare si voi incepe sa strang ce trebuie pentru Logan combinat cu ceva bani pusi de-o parte ca sa pot face un sezon cum trebuie cap-coada. Sper sa reusesc sa realizez ce mi-am propus insa pe moment afacerea este pe primul loc si apoi hobby-ul. Multa bafta, Octav |
dar dece nu folosesti baza de nissan si matritezi din fibra de sticla o caroserie de dacia ... eu zic ca e mai usor mai ales ca poti face modificarile de prinderi si de ampatament mult mai usor... gen golum
|
Daca ai citit asta era una dintre variante, sa folosesc un alt floorpan si sa pun caroseria peste insa ... parca n-ar mai fi Logan (cu parti bune si rele).
Vom vedea ... |
Referitor la ce a zis colegul de mai sus:
cate japoneze la drift mai au motoarele lor originale? se fac atatea swap-uri incat in competitiile de peste ocean apar de la V8 in sus pe s13,s14 etc. Apreciez faptul ca esti mandru si vrei Dacia insa treaba asta o vedeam cu implicarea uzinei Dacia -Renault la un asemenea proiect si nicidecum o pers care are o mare pasiunea ptr drift si brandul local dar toate pe banii lui. Si americanii sunt f mandrii( poate cei mai mandrii din lume ) insa tot asa se procedeaza si la ei. Chiar sunt curios unde o sa se ajunga cu proiectul asta. Bafta multa multaaaa si mai multi bani. |
Nu arata rau , sper sa nu se abandoneze ... ar fi pacat de desenu ala :-)
|
Interesant proiectul tau, mult succes iti doresc. Eu prefer oricand Dacia Sport in fata Loganului...
|
|
Arata foarte bine , imi place caroseria wide va fi ceva de legenda sa speram , posibil vre-un urmas la dacia SGM ??
|
Pro, un 1300 Sport RWD cu RB25DET.. jos pălăria :D.
|
Pro
Foarte tare si original proiectu' Bafta! |
repet....
Quote:
|
PRO BMW M5 E39 sau Dacia
Un BMW E39 de drift ar fi unic in Romania , la fel si o Dacia .. Bafta ! |