![]() |
Re: Hennessey Venom 1000 Twin Turbo SRT
Bestie pe 4 rotii!!!!
|
Nu prea pot sa sufar eu viper ul :D dar.... asta imi place.... din cauza performantelor... :D:D:D
|
Intradevar..pe drag scoate bine..dar pe circuit nu cred ca e mai buna decat o masina la jumate pret..fiindca nu prea ai ce face cu atatzia cai..e just for fun!
Am vazut teste cu Viper SRT10..e departe de Venom 1000, dar nici ala nu prea ai ce face cu el pe track, fiindca il pierzi foarte usor. La americani, masinile sunt facute pentru performante pe drag si nu pentru circuit, sau sunt pentru show-off. Is nebun dupa Viper, dar ar trebui sa invete sa scoata performante si safety gen european cars- SLR, F1, etc |
Quote:
|
Mi se pare absurd ca se poate circula cu o astfel de masina pe sosea.Oricat de bun ai fi la condus te mananca macar o data sa apesi pedala la fund si daca esti pe strada primul copac e al tau.
Sunt de acord cu masini de 1000 de cai,dar astfel de masini ar trebui facute doar pentru circuite speciale,cine isi permite o astfel de masina isi permite sa mearga de mai multe ori pe orice circuit vrea el. |
Quote:
|
foarte tare ....viperu mie nu imi place ...da asta ma incanta:))
|
Quote:
|
mashina asta nu e o noutate..
shi dk numai performanta motorului va intereseaza..sa stiti k sunt shi viper-uri mai puternice streetlegal facute de firma heffner performance shi SVS. mai multe detalii la heffnersperformance.com un viper de la heffner cu t turbo stage3 are la roata 1400 cai cu benzina de la pompa shi 1900 cu benzina de curse |
Quote:
tare, f tare iti recomand sa mai citesti putin despre ce poate pe circuit un Viper (mai ales vechiul GTS-ACR) si un Z06. |
400 km/h, ce senzatie tre sa fie :D
|
super frumos "avionul" are si putere si potential.. da are si pret...:)
|
iti recomand sa mai citesti putin despre ce poate pe circuit un Viper (mai ales vechiul GTS-ACR) si un Z06.[/QUOTE]
Ce Z06? Z06 e o masina americana care nu ia curbele, e facut doar pt. drum drept.. dar cu toate astea a facut noul Porsche 911 Turbo pe circuit :)))) |
cate supercar-uri au inceput sa apara...
|
Quote:
si il fac amandoua, degeaba are 1000 de cai daca are 1500 de kile( sau cat o avea) |
| All times are GMT +2. The time now is 06:18. |
- Copyright 2026 4Tuning