![]() |
Pai daca face asta cred ca-l vanez cu harponu, stie el de ce. :lol: :lol:
|
Multumesc celor care mi-au votat prietena !!!
|
Sa zic si eu parerile si impresiile :)
Cea care a luat votul, deci locul 1 : Prietena lui Michael -> frumoasa foc.. ;) 2. amica lui Fxn -> ochi si buze de nota 11 ;) 3. minirally -> .... nu stiu de ce .... :lol: ps: Premiul de popularitate -> Fosta lui \"Fizz\" |
Quote:
|
glad 2 hear that..
|
FRATE EU NU O VREAU PE AIA!!!! SCHIMBA POZA PLS, VREAU SA PARTICIPE OLGA NU AIA!!!!!! PE VENUS AMICE, ASTA-I CALOMNIE!!!!SANTOS DO SOMETHING PLS!!!!!!!!!! OLGA, OLGA!!!!!
PEACE :peace: |
OLGA OLGA OLGA bine :D schimbam , tu ai pus 3 poza , de unde sa stiu pe care o vrei :D se rezolva imediat man ..
|
Done ;)
|
MERSI MERSI!!!
DECI, DRAGI VOTANTI, VA ROG SA FITIT MAI ATENTI LA POZA MEA, ADICA LA POZA CU CARE PARTICIP!A FOST FACUTA O MICA GRESEALA, SPER SA SE MAI POATA SALVA CEVA!!! VA MULTUMESC PEACE :peace: |
am avut de luat o decizie grea FXN vs Michael.... am votat cu prietena lui michael pt ca e IN HOUSE sa zic asa :D pe-a lu FXN nu am cunoscut-o :D
|
Re:
Quote:
|
PRIETENA LUI MICHAEL SI A LUI FXN AMICA ( DA NR DE TEL A FETEI )SUNT CELE MAI DRAGUTZE DAR DACA INTRAM IN ALTE CATEGORII MAI INTERESANTE PENTRU NOI VA ZIC CA PE PRIMUL LOC DETASATA ESTE FOSTA MEA PRIETENA ( ITI TREBUIAIU ZILE INTREGI SA TE REFACI DUPA O NOAPTE :twisted: :twisted: :twisted: )
|
Aici ii dau dreptate lui Maibunu!
Cat despre noapte am sa va povestesc putin mai incolo daca e asa sau nu! :twisted: :twisted: :twisted: |
Mai, tovarasii mei, am vazut mUlTe FetiScanE la VremeA mEa, si toTUsi, cea MaI BunA de aici e Pe DEParTE:
Minirally ( Raluca ) Intr-UNA din PoZE aRaTa Cam NasOl, dar CEleLAlTE compenseAZA. Are VOTuL Meu IDUbiTAbil. CIne Nu VOteaza cu EA are GUstuRi aIurite. Minirally ( Raluca ) E O coBinatiE perfecTA de aDOlesCEnta, FrumuseTE si INOceNTA. 10 PUNCtE :!: :!: :!: :!: |
ASTA DEOCAMDATA !!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:32. |
- Copyright 2026 4Tuning