![]() |
Re: Opel Corsa OPC
Quote:
|
deci am zis ca m-am indragostit doar... e criminala!! si asa eu iubeam CORSA... :X ... cand apare?? :D
|
De fapt motorul de pe RX8 e de 2,6. 1.3 e doar in acte pt taxe mai mici.
|
Quote:
:rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 De ce nu s-au gandit si astia de la audi sa-mi treaca 1.5, asa pe naspa ca sa platesc taxe mai mici :rolleyes2 sunt fraieri ca nu s-au gandit la asta ... :shock: 2.6 ar fi echivalentul ... sunt 2 motoare de 600 acolo ..... |
Chiar ma intreb de ce producatorii se obosesc sa dea atatea date despre masini.Ar trebui sa publice doar puterea litrica,se pare ca asta e criteriul de clasificare.
|
Quote:
|
Da-mi voie sa cred ca ce era la acel link era doar o presupunere (apropiata sau nu de realitate)... articolul e din mai, cand inca nu era nimic oficial! Daca te uiti si la cifrele referitoare la performante ai sa vezi ca sunt diferite de cele anuntate de Opel...
Deci, din pctul meu de vedere, pretul ramane necunoscut pana va fi anuntat de Opel. |
Da intradevar este frumoasa disain elegant bine finisat bord excelent foarte mosto...
|
E interesant kinderu' de la Opel. Nu prea m-as vedea conducand asa ceva, dar e o masinutza reusita.
Offtopic: Rx-8 are doua camere de combustie de 654cmc deci in total 1.3litri. Acest motor Wankel are echivalent un 2.6litri Otto. |
frumoasa foc masinuta asta dar parca nu as avea curaj sa merg cu 200 in ea la o tona ca o sa zica lumea ca "opel corsa iti da aripi". dar ca si la reanult clio 200hp williams s-a pus mare accent pe stabilitate. in rest arata belea
|
cu un kadett cum crezi ca se merge?si nu isi ia zborul,sunt multe kadetturi cu peste 400cp cu turbo ...chiar cu biturbo ,,,normal,nu e ca cu o masina mai grea si mai mare,dar totusi ii pui niste cauciucuri mai late,o cobori si e mai bine
|
Frate daca producatoru a considerat ca e suficient de joasa pentru viteza aia nu cred ca mai are rost sa umblii tu la suspensii ...
Ps: corsa stock in 3 usi are 1100kg. |
Bine...frate...dar Totusi, Cam Cu Orice Masina Din Fabrica Daca Vrei Mai Mult De La Ea Ii Faci Si Niste Modificari Si Vei Avea O Stabiliatate Mai Buna,majoritatea Pasionatilor De Tuning Care Vor O Performanta De La Masina Si Dispun De Bani Isi Schimba Suspensia Pentru O Stabilitate Mai Buna.altfel Intri Intr-o Curba Cu O Suspensie Sport,nu?mai Rigida Decat Cea Din Fabrica,normal Ca Si Masina Asta Are O Suspensie Sport Mult Mai Rigida Decat O Corsa Cu 90cp
|
nu imi plac stopurile si farurile deloc :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:54. |
- Copyright 2026 4Tuning