![]() |
Re: Program de mixat mp3-uri !!!
Ar fi o idee sa inveti ce e aia mixing inainte... ce se face, cum se face, etc.
Si Traktor mi se pare foarte bun ca program de mixat. Multe seturi mi le-am facut pe Traktor. |
Quote:
Nota moderator: mai multa atentie la scris te rog !!! |
incearca un program mai simplu , gen AtomixMp3 , ca sa inveti notiunile de baza
viteza unei melodii se masoara prin "tempo" cu, sa zicem, o unitate de masura BPM ( beats per minute = batai per minut ) care e faza cu .. bataile astea ?! stii tu.. ritmul ala care-l bati cu mana in volan sau cu piciorul in podea , atunci cand asculti o melodie care-ti place :-P exemplu : majoritatea pieselor.. house, sunt la viteza de ( intre ) 120 - 130 batai per minut ai 2 playere legate intr-un mixer , 2 melodii diferite ca viteza regland acel "tempo" poti aduce doua melodii la aceeasi viteza , astfel creand un " mix " sper ca ma pot face inteles , adica n-am folosit cine stie ce termeni complicati daca vrei sa intru in termeni mai complicati , nu ezita sa ceri :)) si ceva funny Quote:
am avut ocazia sa-mi cumpar si o consola Hercules 2 , folosita doar cu VirtualDJ , cu skinul DJ CONSOLE..:-) ( si totusi am ramas impresionat cand am gasit in cutie un cd cu vdj versiune originala .. parca habar n-aveam, dar ciudat ca.. in 2007 stiam :oops: ) si Quote:
funny :lol: ce trece timpul:cry: |
Alex a zis tot...
Auzi ba Alexe... ia sa ma cauti (la oua) cand esti pe mess... :D |
Pentru mix-uri simplute merge si Sony SoundForge... este destul de precis si nu implica multa bataie de cap... bun pentru entry-level zic eu...
|
Khalis ... e pentru un level mai up ... Atomixul sau BPM Profi sunt tocmai bune pentru incepatori...
Ca recomandare: Deckadance - mai e un soft bun. E un fel de traktor dar are si joguri. ;) |
Aha ms mult tie... acum am inteles si eu cat de cat ceva...eu sunt "DJ", dar nu ma pot numi inca asa ceva ...sunt la o disco la mine aici, dar pun doar muzica din winamp si atat (il mai reglez de la outpout de acolo) doar atat inca nu am evoluat la un stagiu mai high ca sa zic asa***
|
nici sonY si nici sonIC soundforge nu poti spune ca sunt programe pentru live mix , ci doar editare audio ( parerea mea ... :rolleyes2 )
daca e s-o luam asa.. eu recomand Ableton Live 7 :-) |
| All times are GMT +2. The time now is 11:07. |
- Copyright 2026 4Tuning