Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   Si la bine si la rau (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/3024-rau.html)

luca 21-12-04 17:05

Nu mai stie nimeni nimik despre starea lor?
Speram la cat mai bine.

zetemte 21-12-04 17:35

Noi nu vom fii ...

1. Prea tarziu am avzut acest post.
2. Nu e loc pentru toti acolo.
3. Nu stiu daca e o idea foarte buna.

Eu am ramas fara cuvinte cand mi-au sunat oameni. Nu stiu ce sa zic. L-am cunoscut, nu f. bine dar ne-am intilnit si am stat de vorba de cateva ori. Mi s-a aparut ca o persona f. OK.

Noi, ca Insomnia, vom \"support him spirutally as much as we can\".

Sper ca totul o sa termina bine.

TOBA^ 21-12-04 18:30

Dumnezeu sa fie alaturi de ei!!!!

NSL_Doru 21-12-04 19:37

Sper ca bunul Dumnezeu sa aiba mila de ei si sa ii tina in viata ! Rugati-va pentru ei !

dsign 21-12-04 19:39

va tot rugati la D-zeu sa faca o minune , sa-i ajute pe cei accidentati. de ce acum? de unde ati devenit voi asa de bisericosi? pina acum nu v-a fost frica de asa ceva?

astept cu interes vesti (bune) despre starea de sanatate a celor doi.

dsign 21-12-04 19:44

poate acum o sa intelegeti mai bine decit niciodata cat de important este sa concurezi intr-un mediu organizat.... asta daca oamenii erau la curse, daca nu , asa cum am mai spus, Doamne Ajuta

Lucian 21-12-04 19:44

Re:

Quote:

Originally Posted by \"dsign\"
va tot rugati la D-zeu sa faca o minune , sa-i ajute pe cei accidentati. de ce acum? de unde ati devenit voi asa de bisericosi? pina acum nu v-a fost frica de asa ceva?

astept cu interes vesti (bune) despre starea de sanatate a celor doi.

Pana nu se trezea cineva sa fie destept in astfel de momente parca nu era bine ... In adancul sufletului cred ca toti avem credinta. Aceasta iese la suprafata in astfel de momente . Si ACUM toti traim cu credinta ca Dumnezeu , singurul care poate sa-i ajute o va face . Tu NU poti judeca sau blama pe nimeni pt asta !

dsign 21-12-04 19:52

nu pot sa nu sesizez ipocrizia unora care au in semnaturi sau avatare numai lucruri urite si deodata se duc la biserica sa aprinda luminari. atit am vrut sa zic. eu cred ca solidaritatea asta si grija fata de aproape ar putea fi benefica si in altfel de circumstante, nu numai la rau. nu judec pe nimeni, vreau doar sa atrag atentia asupra unor lucruri ce ies la iveala doar cind se intimpla raul.

inca o data: Doamne Ajuta-i pe pacatosi...

Gratzian 21-12-04 19:59

daca nu dai exemple, ataci implicit pe toata lumea, ceea ce e foarte urat...

spune-ne te rog pe cine vizezi, ca sa nu consideram ca ne-ai jignit pe toti... vezi ca acest post este la comunitate...

colegii tai din club au aceeasi parere?

Edd 21-12-04 20:00

Nu va mai certatzi ...Rugati-va sa traiasca..shi el shi pasagerul.... :cry: :cry: :cry: :cry:

DjRainManFast 21-12-04 20:40

Eu nu stiu ce sa zic...nu va cunosc..decat de pe forum sau de pe net...am ramas socat...mai ales ca ma gandesc ca mi se poate intampla si mie ...si cand am vazut pozele...pur si simplu nu am cuvinte..dumnezeu sa fie cu ei!! Si sper ca acest accident e un semn de intrebare pt multi..in primu rand cineva ar trebuie sa se ocupe si mai mult de organizarea unor curse sigure si legale..si in primu de un curs de initiere in ale pilotajului!!
Nici nu pot sa ma gandesc ca Craciun au cei din familia celor 2.!!!!

Øvi 21-12-04 20:49

Insanatosire grabnica ! Dumnezeu sa-i ajute sa treaca prin asta cu bine !

dsign 21-12-04 20:53

Re:

Quote:

Originally Posted by \"DjRainManFast\"
Eu nu stiu ce sa zic...nu va cunosc..decat de pe forum sau de pe net...am ramas socat...mai ales ca ma gandesc ca mi se poate intampla si mie ...si cand am vazut pozele...pur si simplu nu am cuvinte..dumnezeu sa fie cu ei!! Si sper ca acest accident e un semn de intrebare pt multi..in primu rand cineva ar trebuie sa se ocupe si mai mult de organizarea unor curse sigure si legale..si in primu de un curs de initiere in ale pilotajului!!
Nici nu pot sa ma gandesc ca Craciun au cei din familia celor 2.!!!!

that was my point, nu vreau sa jignesc pe nimeni, multi dintre voi imi sunteti prieteni, sau poate ca imi veti fi, poate veti trece intr-o zi pe la garajul meu sa va lucrez masina si o sa vedeti ce fel de om sunt. nu vreau raul nimanui si poate de asta am fost un pic acid ... nu stiu de ce dar m-a impresionat mult ce am vazut aici si la TV.

inca o data: tot sprijinul pt cei doi, sanatate maxima si D-zeu sa fie cu ei si cu familiile lor.

nu i-am inghitit niciodata pe cei care considera ca e o mindrie sa faci curse prin oras, in trafic...

cine a iesit azi-noapte stie ca se facuse polei pe unde era umed pe jos. eu chiar m-am rasucit pe intersectia mihai-bravu cu vacaresti...

asta e, acum e faptul consumat, oamenii sufera si degeaba ne certam... imi cer mii de scuze celor ce s-au simtit jigniti...nu asta a fost intentia.

tazmania 21-12-04 21:07

o rugaciune si un gand bun de la ploiesti pt cei aflatzi la greu in urma accidentului.dumnezeu sa ii ajute si sa ne lumineze pe totzi acum in pragul sarbatorilor.....

MC Mate 21-12-04 21:10

Am vorbit cu Florian acum 2 ore si mi-a spus ca operatia a reusit si k starea lui dupa operatie era pe drumul cel bun,dar seara cica stare lui sa agravat din nou.Sa speram k pana la urma va castiga aceasta lupta

All times are GMT +2. The time now is 21:50.

- Copyright 2026 4Tuning