Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - Schumy (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/301385-machete-lucru-schumy.html)

cata_golf 10-02-12 15:51

Re: Machete in lucru - Schumy

Salut schumy,bine te-am gasit si pe aici :lol:,interesante machetele.De unde ai autocolantul albastru?
P.S:ai trabant cu motor de 1.1?:O.Destul de rare,nu prea am vazut din astea,sa ai grija de el.

Schumi1 10-02-12 19:38

Quote:

Originally Posted by cata_golf (Post 4874480)
Salut schumy,bine te-am gasit si pe aici :lol:,interesante machetele.De unde ai autocolantul albastru?
P.S:ai trabant cu motor de 1.1?:O.Destul de rare,nu prea am vazut din astea,sa ai grija de el.

Salut si tie , nu este autocolant , este o banda adeziva ceva care cica se leaga pungile de paine si am luat-o de la o librarie.Trabanturile nu sunt 1.1 , sunt 601 normal si 601 S Deluxe cu motoare normale de 600 ccm.Dar ai dreptate , trabanturile in general o sa fie rare.Bafta si o sa revin cu poze la machetele la care lucrez.;)

cata_golf 10-02-12 19:39

Quote:

Originally Posted by Schumi1 (Post 4874865)
Salut si tie , nu este autocolant , este o banda adeziva ceva care cica se leaga pungile de paine si am luat-o de la o librarie.Trabanturile nu sunt 1.1 , sunt 601 normal si 601 S Deluxe cu motoare normale de 600 ccm.Dar ai dreptate , trabanturile in general o sa fie rare.Bafta si o sa revin cu poze la machetele la care lucrez.;)

astept cu nerabdare :lol:

lancer 11-02-12 13:21

Quote:

Originally Posted by don_eduardo37 (Post 4862939)
Eu le fac de show, am deja 2 dacii care-s pe picior de modificari, eu am stagnat cu ele, pe una din ele o postasem dar am vopsit-o, nu mi-a placut, am aruncat-o in lichid de frana, am curatat-o si sa vad cum prind ceva timp s-o vopsesc, nimic special, niste camber wheels , clean, poate ceva geamuri negre....
La oltcit deja am 2 modele pe care sa le urmez, olteanul meu, si inca un oltean verde cameleon sau unul portocaliu care a crapat acum vreo 2 ani....sa vedem, de asta intrebam ce folosesti pentru prelungiri, ca eu am de facut niste praguri si cu chitul la scara asta e greu de lucrat desi s-ar putea sa trebuiasca sa umblu cu chit si cu compasul trasand conturul:))...
Cica ar aparea in numarul 11 domnul oltcit, si zic astia ca e verde brotac...acum astept confirmarea ca numarul de miercuri nu l-am luat si nu stiu.
Legat de topicul tau, e foarte util, cel putin eu aici si inca la un topic imi clatesc ochii cu machetele astea old school care mai de care modificate, si astea le-ai facut cu mare gust.
Abia astept sa apara ceva Aro in 5 usi cu lada in spate, dacia break....se mai zice ca numarul 16 vine cu Furgonul TV.

deci se pare ca la capitolul tuning oltcit de la DeA o sa cam fie bataie (sa vad de unde fac rost de niste jante AMIL de pe peugeot 104 in cel mai rau caz sa vad cum reusesc sa le modific pe cele originale sa semene cu alea)...:) in alta ordine de idei si offtopic nu stiu de unde stii tu ca la nr 16 vine furgonul ... cand nici cei de la DeA nu stiu ce va fi mai departe de numarul urmator de dupa oltcit ...

Schumi1 11-02-12 13:41

Am auzit si eu ca Tudor Vladimirescu o sa apara in numerele de la Dea dar nu este nimic sigur pt ca au fost multe probleme cu numarul asta.Referitor la oltcit o sa trebuiasca sa strang bani sa-mi iau multe sa am ce sa modific.O sa revin cu poze cu machetele actuale in lucru destul de curand.Tine-ti aproape!!!:lol:

Schumi1 11-02-12 22:44

4 Attachment(s)
sa mai reanimam putin topicul

don_eduardo37 12-02-12 12:29

Mai, din "Surse" pe care nu le pot preciza, tine de securitate:lol:, va dati seama ca-s sarcastic....cand a aparut presupun numarul 8, si s-a precizat ca nr 9 va fi dacia papuc, cred ca atunci s-a spus si despre numarul 16, ciudat mi s-a parut si mie, cine a spus asta a spus despre amandoua numerele, 9 si 16, nu stiu sigur de unde stia insa cu nr 9 a avut dreptate. Dupa oltcit vine Moscvich 353, imi cer scuze daca nu am scris bine.
Oltcitul va fi pana la urma albastru si nu verde brotac...

Schumi1 12-02-12 15:45

10 Attachment(s)
Eh ei le scot cum vor , noi le facem cum vrem .....treaba romaneasca:lol:
Sa mai revigoram iarasi atmosfera care cu parere de rau ca ma repet foarte trista p-aici.Asa dar in ton cu aceasta atmosfera de parastas va prezint si voua Dricul!!!! FAcut din dacia papuc si participanta la concursul Papucul fermecat pe miniauto

Schumi1 12-02-12 15:47

12 Attachment(s)
poze 2

lancer 12-02-12 15:56

Quote:

Originally Posted by don_eduardo37 (Post 4877177)
Mai, din "Surse" pe care nu le pot preciza, tine de securitate:lol:, va dati seama ca-s sarcastic....cand a aparut presupun numarul 8, si s-a precizat ca nr 9 va fi dacia papuc, cred ca atunci s-a spus si despre numarul 16, ciudat mi s-a parut si mie, cine a spus asta a spus despre amandoua numerele, 9 si 16, nu stiu sigur de unde stia insa cu nr 9 a avut dreptate. Dupa oltcit vine Moscvich 353, imi cer scuze daca nu am scris bine.
Oltcitul va fi pana la urma albastru si nu verde brotac...

mai dupa ce apare un numar trimiti mail la DeA si iti zic ce numar apare numarul viitor (si asta e sursa sigura)... rar mai scapa dupa vreo saptamana si cate o informatie despre inca un numar in plus ... crezi ca daca DeA ar avea un plan bine stabilit nu ar divulga ce apare peste 2 numere sau 3? dar nu au asa ca varianta cu numarul 16 e cam data la plesneala ... din punctul meu de vedere sa vina si TV-ul chiar mi-ar place

ontopic ... arata bine dricul ... dar masa aia pe care vine pus cosciugul nu ar fi mers mai jos un pic? tare era sa fi pus si un sicriu in el ..:)

Auras 26 12-02-12 15:58

Foarte tare ideea cu dricul :lol: tine-o tot asa

2010 12-02-12 17:33

Foarte tare, bravo!

Schumi1 12-02-12 17:57

4 Attachment(s)
"masa" aia nu puteam s-o pun mai jos ca la dric ideea e sa se vada cosciugul si crede-ma ca m-am tot uitat pe google la toate dricurile pana m-am hotarat cum s-o pozitionez.Eu am considerat ca asa trebuie si este bine iar cosciug nu am facut ca mi-se pare si asa macabra.

Schumi1 14-02-12 11:26

9 Attachment(s)
Mama ce liniste e , (glumesc , nu sunt aici sa fac galagie oricum) inca niste poze cu machete

aditza579 15-02-12 17:41

Salut. Superb realizate toate machetele tale. As dori sa te intreb daca tu Daciile le-ai luat pe toate odata sau una cate una si daca le-ai gasit asa, nu ai putea sa-mi faci si mie rost de 2 bucati ca am facut marea greseala sa nu iau decat una cand a fost vremea lor. Rollcage-urile, din ce material sunt facute. Numai bine si spor la treaba, ca faci ceva superb!

All times are GMT +2. The time now is 01:13.

- Copyright 2026 4Tuning