![]() |
Re: Machete in lucru - Schumy
Salut schumy,bine te-am gasit si pe aici :lol:,interesante machetele.De unde ai autocolantul albastru?
P.S:ai trabant cu motor de 1.1?:O.Destul de rare,nu prea am vazut din astea,sa ai grija de el. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Am auzit si eu ca Tudor Vladimirescu o sa apara in numerele de la Dea dar nu este nimic sigur pt ca au fost multe probleme cu numarul asta.Referitor la oltcit o sa trebuiasca sa strang bani sa-mi iau multe sa am ce sa modific.O sa revin cu poze cu machetele actuale in lucru destul de curand.Tine-ti aproape!!!:lol:
|
4 Attachment(s)
sa mai reanimam putin topicul
|
Mai, din "Surse" pe care nu le pot preciza, tine de securitate:lol:, va dati seama ca-s sarcastic....cand a aparut presupun numarul 8, si s-a precizat ca nr 9 va fi dacia papuc, cred ca atunci s-a spus si despre numarul 16, ciudat mi s-a parut si mie, cine a spus asta a spus despre amandoua numerele, 9 si 16, nu stiu sigur de unde stia insa cu nr 9 a avut dreptate. Dupa oltcit vine Moscvich 353, imi cer scuze daca nu am scris bine.
Oltcitul va fi pana la urma albastru si nu verde brotac... |
10 Attachment(s)
Eh ei le scot cum vor , noi le facem cum vrem .....treaba romaneasca:lol:
Sa mai revigoram iarasi atmosfera care cu parere de rau ca ma repet foarte trista p-aici.Asa dar in ton cu aceasta atmosfera de parastas va prezint si voua Dricul!!!! FAcut din dacia papuc si participanta la concursul Papucul fermecat pe miniauto |
12 Attachment(s)
poze 2
|
Quote:
ontopic ... arata bine dricul ... dar masa aia pe care vine pus cosciugul nu ar fi mers mai jos un pic? tare era sa fi pus si un sicriu in el ..:) |
Foarte tare ideea cu dricul :lol: tine-o tot asa
|
Foarte tare, bravo!
|
4 Attachment(s)
"masa" aia nu puteam s-o pun mai jos ca la dric ideea e sa se vada cosciugul si crede-ma ca m-am tot uitat pe google la toate dricurile pana m-am hotarat cum s-o pozitionez.Eu am considerat ca asa trebuie si este bine iar cosciug nu am facut ca mi-se pare si asa macabra.
|
9 Attachment(s)
Mama ce liniste e , (glumesc , nu sunt aici sa fac galagie oricum) inca niste poze cu machete
|
Salut. Superb realizate toate machetele tale. As dori sa te intreb daca tu Daciile le-ai luat pe toate odata sau una cate una si daca le-ai gasit asa, nu ai putea sa-mi faci si mie rost de 2 bucati ca am facut marea greseala sa nu iau decat una cand a fost vremea lor. Rollcage-urile, din ce material sunt facute. Numai bine si spor la treaba, ca faci ceva superb!
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:13. |
- Copyright 2026 4Tuning