![]() |
Re: Sm 88 Bcv
2 Attachment(s)
si.. pozele.. :D
|
1 Attachment(s)
si inca una.. problema e ca mi-au furat capacele.. :sad: si trebuie sa iau altele... si inca ceva.. cine imi poate spune cum pot sa scot de pe caroserie.. picaturi de smoala.. de pe asfalt..
msms :-) |
1 Attachment(s)
deci.. dupa cum se vede aici... cum pot sa scot petele alea???? ms
|
Bogdan
am tot incercat cu una alta da nimik.. :sad: numa cu cutitu dak nu... da vine cu tot cu vopsea.. :???:
|
Ai incercat sa o incalzesti ? Nu stiu daca feonul are destula putere dar sunt acele feonuri pe care se folosesc astia care pun anunturi publicitare si intind cu ele copertinele si vinilurile nush daca sti despre ce vb. Incearca sa incalzesti bine smoala aia si sa o cureti da ai grija sa nu o intinzi pe toata masina :)) ce ramane semne dupaia de smoala tot asa incalzita si curato cu diluant, alcool, benzina ... Eu zic ca merita incercat si asa.
|
Niceeee. Chiar imi place. Culoarea e superba. Pe vremea cand aveam si eu break, vara mi s-a incalzit acoperisul si mi-a curs smoala pe masina (pusesem peste azbest carton presat...). Am frecat cu benzina si s-a dus imediat.
Sfaturi: - pune-i antena sus (e 8 lei doar partea de sus) - muta-i anvelopele de iarna pe spate (desi nu e clar in poze, mi se pare ca pe spate ai cauciucuri de vara) - cumpara-i capace :D P.S. Sarbatori fericite !!! |
ma gandesc sa umpar o antena.. dinaia de spate.. stii.. am vazut ca costa 3 lei.. noi.. si arata bine..asha cum is la starineze.. cu antena in spate... ( desi pt radio am antena interioana )
|
.... Nu vreau sa te superi pe mine, dar mi se pare ca arata oribil alea pe fata. Ca sa o montezi mai in spate, ca a II a antena merge, dar sa o pui in fata... Parerea mea e sa ii montezi totusi una clasica pe fata.
|
ce arata oribil pe fatza?? pleoapele alea sau ce antena d spate pusa in fatza..?? scuze da nu inteleg..
|
o mica nelamurire ....
de ce editezi pozele si stergi numerele de inmatriculare cand din titlul topicului tau se pot deduce |
Antena. De pleoape am incercat sa nu zic nimic, pt ca si eu caut pleoape pt masina de aproximativ un an si nu gasesc (caut modelul ala care vine doar deasupra si pe interiorul farului, nu modelul care incadreaza farul cu tot cu semnalizare). :)
|
din ce is pleoapele alea? zici ca ii banda adeziva...
|
haha.. numa zici??? chiar e.. banda adeziva.. provizoriu.. pana gasesc ceva plastic negru ca sa-l adaptez cum trebuie acolo.. ca de pleoape... pana gasesc....
cat despre numar.. ma crezi ca nici nu stiu...inainte sa pun poze cu masina mea.. am pus cu a altora..in alta discutie.. si acolo am scos nr.. si ..am continuat si pe a mea.. oricum.. bineeei.. :) hai sarbatori fericite.! |
ms! la fel si tzie ;)
|
hey..dak exista vreun amator de virtual tunning... nu poate sa imi schiteze si mie ceva pe masina asta.. plssss:D :D
si inca ceva.. pe grila de la radiator.. ar merge fain o plasa neagra nu??? nu stiti cam cat e una?? si e gata taiata pt dacie?? |
| All times are GMT +2. The time now is 19:57. |
- Copyright 2026 4Tuning