![]() |
Re: e30 VS. TOYOTA CELICA C.S. EDITION :D
esti chiar penibil.ce incerci u sa compari?
un urs de serie stok cu o celica carlos sainz? pai compara un m3 cu un celica cs si o sa vezi ca o sa ramai cu celica departe in spate.in al doilea rand ca fiabilitate nu mai vb.daca incerci sa faci cu o celica ce poti face cu un urs si dupa 20 de ani o sati cedeze la ea f mult.mai vad aici ca lauzi si calibra pai cu o calibra turbo 4x4 daca incerci sa faci ce faci cu un urs cred ca la fel o ia dracu ma refer la accelerari violente repette cercuri burn etc.si nu uita cum exista celica 4x4 exista si urs 4x4 si din cate cunoasc eu parca sau facut si ursi m4x4 asa ca 0 sanse.daca era vb de supra mai te credeam da celica lol |
Eu cred ca nu trebuie nimic de genul asta comparat sunt complementare.
Mie personal imi plac amandoua desi pt mine BMW insemna mai mult. |
cum dreaq sa faca o celica shi din 90-94 un e30 macar dak era mai noua deaki un vot pt e30 shi sido ai uitat scorul zimi shi mie cate voturi are celica shi cate e30
|
bn ma ... aja e cum zicetzi voi ... a cashtigat e30 ... knd voi nici natzi mers in viatza voastra cu o celica de care zic yo ... sa fitzi sanatoshi cu e30-urile voastre shi sa cashtigatzi toate provocarile pe care le primitzi,sa nu vi se buleasca niciodata mashinile shi sa fitzi sanatoshi ;) a cashtigat e30,nare rost sa mai tzin scoru cu atatea voturi ...mie unu mie lene sa mai numar,numara tu shi ptr mn te rog ;)
multzumit sau nu? |
Quote:
ramai la parerea ta....si sa stii ca nu se vor strica ca sunt masini!!!...ma refer la e30!!! |
nu e corect...e totusi o toyota...hmmm dar toyota face si supra era sa uit...bmw chiar si in anii de glorie ai fost detronat de japonezi
|
celica is the best
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:20. |
- Copyright 2026 4Tuning