![]() |
Re: coltul colectionarilor
Quote:
|
4 Attachment(s)
Ceva ff slab
|
targ de antichitati de vineri pana duminica la goldplaza
|
Mihai daca totu decurge normal cred ca mergem impreuna la targ.....:) te contactez maine dupa ce iau alea....
|
eu am inceput alta colectie pe langa obiecte vechi taranesti:D! am o colectie mai ciudata de obiecte vehi, masina de cusut, care trebuie sa o restaurez sper sa reusesc si singur masina este de prin 1964, am un ladoi de aproa 100ani, 2 lampe pe petrol(urmeaza a fi restaurate si curatate), si multe alte obiecte, plus de asta am inceput sa colectionez cativa banuti mai vechi dar si noi, cum ar fi grivi(ucraina), lei moldovenesti(rp. moldova), lei romanesti vechi! revin cu poze zilelea astea ca sa nu zice-ti ca vorbesc aiurea-n vant!:D
|
13 Attachment(s)
Fara vorbe`n Vant....
|
3 Attachment(s)
poze partea 2
|
felicitari cristi! inseamna ca suntem 3 impatimiti pe aici, eu, tu si mihai deocamdata!...mie ma bate uneori gandul sa vand si masina de cusut ca valoreaza prea multi bani! doar ca bani se duc si tot mai frumoasa e masina sincer!:rolleyes2
|
am 93 de bancnote dubluri daca este careva interesat
|
o zi grozava la targ am prins niste piese revin mai tarziu cu poze:))
|
10 Attachment(s)
poze promise
|
10 Attachment(s)
setul nr 2 de poze
|
Mihai o sa-mi selectez dublurile ce le am. si o sa vb. daca vrei sa schimbam :) mi-ar face placere:).
|
le-a schimbat toate la targ dar sunt dispus sa cumpar sau face schimb cu altceva
|
4 Attachment(s)
Ceva nou
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:17. |
- Copyright 2026 4Tuning