![]() |
Re: Golf MK1 - YUM-ul
:tears: ce frumoasa e :sad:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Din alt unghi
|
Ce e cu plasticul ala negru la aripi?de ce nu pui o folie peste toata aripa,sa para ca ai arcade?sau de ce nu le dai jos total?
|
Quote:
Uite: http://motoburg.com/imgs/21038-volks...k1-02.jpg.html |
Frumusete pe roti ...:lol:
Felicitari arata foarte tare masina + jantele sunt bestiale...:twisted: Bafta multa |
Quote:
|
Chiar azi am vazut masina in curte :) foarte faina ! Spor cu proiectul ! Ca si culoare cred ca ii merge foarte bine un Manilla Green. E cumva golful 1.5 benzina ce era de vanzare acum un an pe net ?
|
Quote:
Manilla green arata foarte ok, daca e vopsita profi. La cea mai mica eroare de nuanta, arata groaznic. Partea buna e ca se aseamana foarte mult cu nuanta de fabrica. Va primi la un moment dat o vopsea, dar trebuie sa mai astepte un pic. Multumesc de aprecieri si sfaturi legate de culoare. |
2 lucruri imi plac mult la mk1 tau, culoarea (o prinde, si pare din paleta originala) si felul in care ai finisat jantele. Bafta ! Keep it clean !
|
@alex.manea Stopurile acelea sunt pre '81 si nu se potrivesc pe a mea. Ca fapt divers, merg pe o linie cat mai originala cu imbunatatiri subtile acolo unde este cazul.
@retro_renault La jante am mers pe specificatiile originale pt RM001 cu precizarea ca in loc de lac pe fata si pe buze, am preferat sa le polishez pentru un luciu mai pronuntat. |
O luneta si un parbriz cu tenta maronie te intereseaza?
|
Quote:
Frumusete pe roti...felicitari pentru masina, sa ai grjia de ea. |
Mai zi-ne ce s-a mai intamplat cu ea?:D In curand va avea o surioara :twisted:
|
Quote:
Oricum va intra la hibernat foarte curand, deoarece mi-e mult prea mila de ea ca sa o chinui iarna. In rest ma mai inveselesc ca primesc saptamanal hartii in geam, daca ma intereseaza sa o vand :) |
| All times are GMT +2. The time now is 04:25. |
- Copyright 2026 4Tuning