![]() |
Re: STICKER BOMB
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
mi-am cumparat astazi cartea sticker bomb 2 287 stickere. (100 ron)
o fac 50/50 cu un prieten si ne facem bicicletele asa. revin maine cu poze , eventual un filmulet. 8) |
De ce mi-am stickarit tot brodul? (elementele de plastic ma refer)
Pentru ca de fiecare data cand intru in masina , ma face sa zambesc, e o placere pentru mine sa vad culorile si figurinele acelea pe bord (sau in alt loc daca ar fi fost). Nu le-am pus ca si-a pus x sau y, le-am pus pentru mine si tot ce fac la masina fac pt. placerea mea. E adevarat ca ne inspiram din ce in ce mai mult din afara, am avut si abtipilde puse pe luneta , insa am observat ca se raspandise in toata tara si pe masini care nu aveau nici o legatura cu ele (aici mentalitate de turma , cand iti pui ceva pe masina ca are si vecinul , chiar daca nu are nici o treaba cu masina). Nu sustin , nu incurajez STICKER BOMB , nici nu`l urasc. Cine vrea sa-si puna , o face pentru el ...nu pt. cineva de pe forum sau altcineva. Acum tine de gusturi si de modificarile care sunt/vor urma , cat si de stilul abordat. asta`i parerea mea despre STICKER BOMB |
Quote:
|
3 Attachment(s)
dupa aprox. 1h de munca, 140 de stickere :arrow: :twisted:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
mini-update :oops:
am curatat-o , si am mai pus un sticker peste ala mare si galben din spate ca nu-mi placea :( |
Quote:
Si asa mi-am consumat eu cele 140 de stickere : https://www.youtube.com/watch?v=EoCME...U8IrXZQTng8zwA :d |
Foarte tare,pe bune.
|
1 Attachment(s)
Apropo ! Aprox 500 de stikere ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Uite aici spun mentalitate de turma , de care vorbeam mai sus.
In rest, eu spun ca e alegerea fiecaruia unde iti pune sticker bomb. Succesuri ! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:47. |
- Copyright 2026 4Tuning