![]() |
Re: B-336-BAU
Mersi ....da ai dreptate....imi place foarte mult masina la fel cum imi place si E30-ul....
|
Frumoasa masina si bine ingrijita.Succes Dani cu proiectul si dupa cum te stiu o sa iasa ceva destul de frumos si cu gust.
|
Da mersi la fel Dragos....succes si tie in ceea ce faci sau ce vei face in continuare fara mine la masinile tale :)) ....nu zic care si cate ca vreau sa ramana o surpriza
|
Quote:
|
deageaba faci ceva daca nu faci cu pasiune aici ai mare dreptate . . . si sa nu uitam ca si fara interceptor_95 care ne-a ajutat cu foarte multe piese nu faceam nimic . . . si oricand vei avea nevoie la orice ora voi fi prezent . .
|
da , ms pt compliment vam ajutat si o sa va ajut in continuare cu placere doar a fost reciproc , bafta in continuare cu proiectul
|
ms la fel si tie si poate cine stie cand vine vara o sa le lasam si noi "pe burta sa pupe asfaltu" sau sa le facem "LAY LOW RIDERS" :)):)):)):))
gata cu ghilimelele de rigoare scz :)) |
trebuia sa scri intre ghilimele ca doar e citat :)))))))))))))))))))))))))))))))))
|
9 Attachment(s)
multumita lui dani_smarandescu masina a "primit" si un set de discuri ventilate sport fata
|
arata bine discurile.tare locatia unde le-ai montat:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2
|
Provenzano : mersi . . . si in legatura cu locatia cred ca va fii noul meu service acolo:lol::lol::lol::lol:
|
Hai ca vine primavara imediat...cand ne apucam de BAU BAU?....Multumesc ptr treaba ce mi-ai facut-o la masina.... a iesit super....mai bine nu se putea!
|
aprilia_sr si eu abia astept sa vina o data vara ca m-am saturat de gumele astea si jantele astea de iarna....ma bucur ca te-am putut ajuta si ca am lucrat la o masina la care as lucra non-stop pentru ca e ceva ce am avut,imi doresc si imi voi dori ... E30 ...
|
5 Attachment(s)
si ca tot s-a dus cat de cat sezonul rece ceva poze cu jantele si masina mai " low " ;))
|
daca stau bine sa ma gandesc.....cam cea mai ...''low'' ...pisica din oras :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:19. |
- Copyright 2026 4Tuning