![]() |
Re: Bmw E30 M-Tech 2
Frumos tare ursul...il stiu bine de la Pitesti cand ne-am si dat de cateva ori la legale....tragea foarte bine si era foarte ingrijit....foarte buna alegere...bafta multa si sa te bucuri la maxim de el:D
|
Sek00: Multumesc frumos,la fel!
Cataaa: Asta e situatia...eu inca incerc sa ma obijnuiesc....tu ai reusit?:)) ady_viteza: Multumesc...ma bucur,am auzit din toate partile lucruri de bine despre masina asta....tot ce ramane acum e sa continui sa-i fac o reputatie macar la fel de buna :P |
2 Attachment(s)
HAI VARA HAI !!
|
Quote:
Oricum , frumos exemplar , am avut placerea sa`l vad de cateva ori si prin Craiova.. |
Quote:
F frumos ursul, o sa-l vedem la intalnire8) Eu aici la Braila abia astept sa ninga ca sa scot ursul la joaca:-) |
ce ma bucur ca te-ai hotarat sa prezinti si tu ursul asa vede lumea ce exemplare frumoase avem in Brasov.bafta cu el si sa ajungi cu el la performantele dorite;)
|
rares22: multumesc frumos,si tu la fel :) .....
|
frumos urs...
|
3 Attachment(s)
........;)
|
|
Frumos ursu, asteptam si cateva cadre mai profi cu el:) poate sa ajunga la meeting anu asta...https://forum.4tuning.ro/643-masina-m...st-2012-a.html
Bafta cu el! |
Degeaba cei frumos place si ochilor.
|
Va multumesc frumos si ...da,in viitor vor aparea mai multe 'detoate' cu masina asta....sper.....ca fan al acestui model chiar cred ca merita....pentru ca eu unul am ajuns sa iubesc o bucata de fier chiar daca 99% dintre oameni ar zice ca asta e o tampenie.....can't wait for the meeting !
|
Lasa-i sa vorbeasca ca nu stiu ei ce inseamna bucata asta de fier pentru unii:D:P Bafta in continuare.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:23. |
- Copyright 2026 4Tuning