![]() |
Re: Probleme cu slaba performantza a luminilor de drum(faruri)?...Atentie la solutii
Eu am o dacie si un 406 pe amandoua am halogene si se vad bine, si la dacie reglate de mine in padure noaptea, se vede la fel de bine ca la peugeot si nu orbesc pe nimeni, zicea cineva ca proiectoarele sunt pentru ceata, acestea sunt mai mult moft decat efectiv pentru ceata, deoarece sporul de vizibilitate este putin imbunatatit. Pe mine nu ma dernajeaza nici daca vine cel din fata cu faza lunga... poate nu sunt eu asa sensibil.. ca altfel nu-mi explic
|
Re: Probleme cu slaba performantza a luminilor de drum(faruri)?...Atentie la solutii
da sa vezi taranii carora le bate un far in asfalt si unul in pomi. de obicei ,in pom ,le bate farul stang.ca asa e "normal". am intrebat pe unul de ce nu le regleaza si a raspuns ca "nu prea merge noaptea decat de 3 ori pe saptamina".CRETINI!
|
Cine imi recomanda ceva becuri de calitate,lumina alba nu albastra gen philips blue vision?Pe mine nu ma deranjeaza farurile care bat sus,ca daca as avea si eu faruri care sa lumineze bine nu ar fi probleme.Toata chestia e sa nu te uiti ca broasca-n lemne la farurile lui ala din contrasens ca logic orbesti.Daca ai faruri bune si vezi si furnica din fata ta nu are treaba ala din contrasens.Important e si parbrizul!!daca are zgarieturi mici de la nisip si pietricele amplifica foarte mult lumina si iar orbesti.
Inca o data rog o informatie cu privire la niste halogene H3 si H4 "de treaba" Bogdan P |
xenoanele
150 euro in grigorescu si te`ai scos |
As vrea sa vad si io montat la cineva xenon pe masina,dar nu pe E Clase la care a inlocuit farurile originale fara xenon cu altele originale cu xenon.Un golf 3 de exemplu.
Sa ii dau 100 roni sa ma duca pana in Dej si'napoi la Cluj ca inspre Dej e asfaltul ala nou si negru ca incepi sa incurci stanga cu dreapta:)) De dimineata ma macina ideea si pana la urma sunt mai usor cu un milion shi o suta dar am 2 Philips Xtreeme.Sa traiasca!!!Am montat unul pe dreapta,am mers in fata masinii si am pus o buca pe ala din stanga si diferenta constatata a fost ca si cum ai stinge din candelabru de 15 becuri numai 2. Pacat ca nu am facut poza dar nu am mai avut rabdare si l-am montat si pe cel din stg. Aveam pe masina osram sau orsam,stie fransu' cum ii zice si nu vedeam nimic.Am dat 20 roni pe 2 china h4 albastre si parca vedeam mai bine,sau poate era o iluzie fiindca erau albastre.Le-am dat afara si am pus philips si pe asfalt ud se vede o mica diferenta dar nu notabila iar pe alee unde era uscat parca eram la stadion CFR pe nocturna:)) Asha ca:Philips xtreeme foarte bun si tare si mare pe uscat insa pe ud nu ii mare figura. Dacia WRC stie pe careva cu xenon montat? ms, Bogdan P |
ma mananca rauuuuu!!!sa ma scarpin cu un kit de xenon???de la siemens sau de la philips??
Treaba pare foarte promitatoare dar de ce xenon din fabrica foloseste LUPA??? daca nu are lupa inseamna ca fascicolul de lumina il face tot farul saracul si daca e vechi poti pune xxxeennoonn ca de geaba.Nu mai bine 2 faruri noi de la HELLA??:P eu ma plang de lumina slaba ca sunt farurile mai vechi,dar cu philips xtreme se vede bine. Pai un far nou vede tare bine.are tata un papuc si asha vad farurile de numa numa. Nush ce sa zic....Cine si-a montat sa zica CEVA!!!!!!!!!!!!Sau msg pe private ca sa nu ne certe unii...... |
am o masina oarecare ..(cu 4 faruri)
becul din stanga de faza scurta tot se intrerupea sau se stingea.. cand am cautat care e problema .. blocul (mufa) in care intra becul era jumate topita. am facut rost de alta mufa la fel, am puso in loc dar am descoperit dupa 30 de secunde fum in far (becul se aprinde) am scos becul afara am pus faza scurta si iese fum din el cu toate ca lumineaza! e bec de 50 de w .. stie cineva care e cauza?/? |
eu am un kit xenon aftermarket cat de noname posibil si sunt foarte mutumit de el.
precizez ca masina e un c4 coupe FARA LUPE, dar cu sticla clara. p.s comparativ cu halogenele este NET superior |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
daca aveti intrebari legate de kituri xenon va ajut cu placere
|
Quote:
|
Quote:
Problem a cu ploaia apare daca mergi dupa timpiti care consudera xenonul un tuning optic si cumpara cu temperatura de culoare peste 6000K. Cel mai bine este 4300K. Astefel vezi foarte bine dungile albe pe sosea. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:46. |
- Copyright 2026 4Tuning