![]() |
Re: Masina mea Astra G coupe z16xe
Frumos opel,la drum lung nu te omoara de cap toba?
|
Nup nu e chiar atat de galagioasa la mers constant
xcum evacuarea e in lucru ;) |
8 Attachment(s)
Long time No see... Salutare revin si eu cu cateva poze :-)
S a montat bara de torsiune de H (ruliul a fost redus considerabil multa munca dar merita) Terminat traseul de evacuare din inox +catalizator sport 200 Si leduri la interior din pacate nu ies clare pozele :???: in realitate arata foarte bine eu sunt multumit :) Ca planuri de viitor :) as vrea s o dau sa mi iau un passat 3c daca nu mi as dori alte jante, bara si praguri de opc,optional :)) Si cine stie poate primult 1.6n/a to turbo daca scade pretul benzinei :))) Era sa uit i am gasit sora prin constanta :) |
1 Attachment(s)
Salutare :) am hotarat sa mai tin masina asa ca astazi a primit jante pe 17
cum vi se par, am ales bine ? :) Ma gandesc sa vopsesc jantele pe negru... ma poate ajuta si pe mine cineva cu un VT? |
Nu le face negre man ca nu se mai cunosc deloc. Sunt spite multe,merge culoare mai deschisa
|
Dap cred ca o sa mai ramana asa o vreme :)
Trebuie sa schimb gumele... pe fiecare roata am alta marca si pe una din ele am si alta dimensiune... |
Las-le asa. Arata beton. Cat te-a dus catalizatorul sport? Sondele lambda le mai ai? Ma intereseaza si pe mine o evacuare custom ca am impresia ca mi s-a infundat catalizatorul si habar nu am cum sa fac cu sondele lambda. .
|
Arata bine cu noile jante , succes in continuare cu masina
|
Quote:
catalizatorul era 8 mil dar am avut vanzatorul imi e prieten, l-a pacalit pe patron :)) mi l-a pus in alta cutie de catalizator mai slab si l-am luat cu 4 plus un mil spaga :)) |
Multumesc frumos :) ii lipseste rau o bara de opc...
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:35. |
- Copyright 2026 4Tuning