![]() |
Re: 10 Sec Diesel in Romania....is it posible??
Quote:
Pana nu se realizeaza un astfel de proiect raman doar vorbele si vrajeala... iar unii tuneri fac greseala de a experimenteaza pe banii clientilor. Sunt insa convins ca in anumite conditii cu colaboratori mecanici seriosi se pot realiza masini de drag cu timpi egali cu ai celor care au traditie mai mare in acest sport. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
cred ca mai este nevoie de inca 2 sezoane de drag pt a ajunge careva la 10xx cu un diesel,desi la inceput era tare promitator topicul asta!
|
Ce se mai intampla cu performanta pe aceasta zona?
|
Quote:
Ca o mica paranteza daca cineva vrea am o cutie de viteze 02A cu craboti de la Seat Sport cu rapoarte destul de interesante treapta 1 82km/h viteza maxima 225 |
La ce turatie si cu ce roti e valabila viteza acelei cutii? Ai cumva raportul final si rapoartele pe treapta la dispozitie pt ea?
|
Quote:
|
Vreau sa spun ca este o supercutie de viteze daca e bine impartita si cred ca asa este.
Daca as fi avut pe ce sa o pun negociam pe loc. Care sunteti pe felie cu astea nu pierdeti ocazia e o raritate facuta de oameni care stiu cum se mananca asta. |
Quote:
|
Nu ai pentru ce, asa ceva chiar este o raritate si face treaba.
|
Quote:
S-au mai linistit cu puterile , Andrei a scos 12,4 cu golf 2 1,8t FWD cu k03 pe el , si hai sa fim seriosi,mai mult de 260 de cai nu cred ca poate Ovi - daca aveai slickuri la Tulcea ,mergeai low12 |
Quote:
|
:) E bomba masina ta.. chiar merita un loc in top la diesel :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:33. |
- Copyright 2026 4Tuning