Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - timitza09 (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/298484-machete-lucru-timitza09.html)

lancer 14-02-12 09:38

Re: Machete in lucru - timitza09

era o folie ce se folosea pe la indicatoarele rutiere ... in urma cu ceva ani in urma...vreo 15-20 ... si atunci singurul loc in care gaseai era la drumuri si poduri ca ei confectionau indicatoarele in vremea respectiva si le ramaneau si resturi destul de maricele cam cat A4 maxim ... culorile erau decat alb, rosu, galben, verde, albastru

timitza09 19-02-12 08:19

1 Attachment(s)
Sal'tare ,

Incepusem sa ma gandesc serios daca am sa pastrez macheta sau am sa o vand deoarece avea foarte multe piese lipsa , inclusiv rama geamului la usile din fata. Cel mai prost lucru care se putea intampla era sa nu aiba rama geamului. Cu toate astea am continuat proiectul. Am vazut un R12 1/18 cabrio si imi placea foarte mult asa ca am hotarat ca din acest R12 sa scot unul cabrio. Modelul cabrio nu avea rama la usile din fata asa ca ma ajuta versiunea .

Am inceput lucrul la el , am taiat si am pilit apoi am finisat foarte fin.

timitza09 19-02-12 19:14

1 Attachment(s)
Pana una alta am chituit si am finisat foarte fin , mai trebuie mici retusuri pe la caroserie si apoi o grunduiesc/vopsesc dar asta weekend-ul urmator. :lol:8)

2010 19-02-12 19:25

Deja imi pare foarte rau ca nu ti-am facut o oferta pe R12...e distrus complet!

timitza09 19-02-12 20:03

1 Attachment(s)
Nu imi puteai da mare lucru pe el. Avea multe piese lipsa si rama usilor din fata era taiata complet. Nu se putea scoate mare lucru. Cu reconditionatul ramelor din plastic de la cartelele telefonice nu iesea ca in fabrica in veci. Eu am vazut modelul din poza (pacat ca e realizat destul de slab la partea de finisare ) si mi-a placut mult. Cred ca e si o chestie de gusturi aici 8) .

Schumi1 19-02-12 20:15

Timi daca reusesti sa-i faci stopuri bare si coviltirul ala strans de acoperisi ai terminat macheta.Hai succes si s-o dai gata pana in mai.!!

Razvan_13 19-02-12 20:48

Foarte faina idea Timitza,spor in continuare.Si sa faci ceva frumos ca de obicei ! :D

don_eduardo37 19-02-12 21:54

Fara bare , fara, fara...

Rares w123 19-02-12 22:07

Foarte frumoasa Dacia.Daca aveam si eu o dacie ca asta o vopseam in rosu,galben si albastru cum a facut Maruta.

timitza09 19-02-12 22:19

Fara birile din fata si din spate arata hidos rau . Buna asta cu Mamaruta , dar nu e genu' meu :lol: . Multumesc baieti, urmeaza sa termin caroseria si apoi sa o vopsesc. Culoarea e surpiza :D

chosty 21-02-12 20:20

Salut! Felicitari in primul rand, foarte tare ideea!
Daca nu te superi, am si eu o intrebare: Geamurile le lasi asa? Arata putin incompleta (parerea mea) Nu crezi ca ar da mai bine daca i-ai face ceva geamuri si la locurile din spate? Poate ceva din plexi de 0.5, sau din coperta de legatorie... doar o idee..

bafta!

cardone 21-02-12 21:02

Ai stricat totul...nu stiu ce ai avut in cap atunci cand ai taiat-o...

timitza09 21-02-12 22:43

Parerile sunt pro si contra. Eu zic sa asteptam pana la final , si cum spunea si Emi, sa vedem putin ce are de gand sa faca modificangiul respectiv. Cu toate astea sa inteleg ca era mai bine sa o las cu rama usii taiata roll cage din paie si mocheta din carpa , interesant! Geamurile raman ca in poza. Multumesc de sfat oricum.

lancer 22-02-12 00:39

din punctul meu de vedere poate ar arata mai bine fara usa spate deloc ... usa aia spate nu se leaga cu acoperisul ala in veci cel putin la versiunea prezentata de tine ... in felul asta poti renunta si la capitonajul interior al usilor spate si sa il faci mai simplu daca nu il ai ... e doar o parere

timitza09 22-02-12 08:12

Quote:

Originally Posted by lancer (Post 4892695)
din punctul meu de vedere poate ar arata mai bine fara usa spate deloc ... usa aia spate nu se leaga cu acoperisul ala in veci cel putin la versiunea prezentata de tine ... in felul asta poti renunta si la capitonajul interior al usilor spate si sa il faci mai simplu daca nu il ai ... e doar o parere

Daca te uitai mai sus ai fi vazut ca am chituit fin usa spate , pentru eliminare ei :D;) . Pacat ca nu am eu tot ce imi trebuie sa lungesc si usa fata , sa semene cu o sportiva 8) .

All times are GMT +2. The time now is 20:47.

- Copyright 2026 4Tuning