![]() |
Re: Masina mea: Opel Calibra 2.0 16v x20xev
Te-ai gāndit să renunţi la ştergătorul de pe lunetă?
Arată ca naiba, avānd īn vedere spatele maşinii! Badboy-ul ar mai mai trebui un pic lucrat, īn sensul că prelungirea n-ar trebuie să depăşească linia aripilor! Īn rest, maşina arată superb! Opel, a făcut ravagii īn ani '90 cu modelul Calibra! Păcat că nu a continuat tradiţia! |
Opel, a făcut ravagii īn ani '90 cu modelul Calibra! Păcat că nu a continuat tradiţia!
mi se pare o masina perfecta pentru varsta de 20-24 de ani.... |
Quote:
|
Nu renunţa la bad-boy! Arată foarte bine , crede-mă!!
|
Quote:
Nu de badboy era vorba cānd a/am spus să renunţe, ci de ştergătorul spate! |
Quote:
|
Quote:
ps: cu ce'ai facut stopurile smoked...le'ai vopsit cu spray d'ala special sau sunt foliate ? |
[QUOTE=electric_style;4932311]faci treaba buna acolo :-)...dai bataie ca iasa cum trebuie :twisted:
ps: cu ce'ai facut stopurile smoked...le'ai vopsit cu spray d'ala special sau sunt foliate ?[/QUOTE/] incet incet iasa cum vreau eu chiar azi am vb pt vopsit si la inceputu lunii sper sa va pun poze cu ea vopsita.. referitor la stopuri nu sunt nici foliate si nici nu sunt date cu spray,ele sunt vopsite pe exterior cu lac amestecat cu vopsea neagra(prietenu ce imi face masina mi le-a facut,a facut asa cv cand a lucrat in germania) si vreau sa iti spun ca pe noapte si zi se vad super bine |
[QUOTE=kox2o1o;4932738]
Quote:
|
1 Attachment(s)
la asa cv te-ai gandit?eu cred ca da bn numai ca mie in photoshop mi-a iesit cam mat negrul acela,dar in realitate daca l-ai face lucios cred ca s-ar vedea misto ca o "completare" pt stopuri!:D
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
La masina momentan nu s-a mai lucrat dar maine o sa incepem de dim si pana seara sa o terminam de pregatit pt vopsit iar dupa 1 intra la vopsit,niste poze cu rotile aduse aseara de la buzzy17 un baiat de nota 11 care a facut o treaba extraordinara cu rotile dar mai bn las pozele sa zica restu:
|
Arată īntr-un mare fel roţile!
Doar doua bucăţi? O să arate īntr-un mare fel maşina! |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:56. |
- Copyright 2026 4Tuning