![]() |
Re: BIMMER CAFE!
Quote:
București spre exemplu :)) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Golanilor :)))) vreti si voi o felie din "tort" huh? Quote:
Cod model : eaton 207018 |
Quote:
|
pai cum adica, gura noastra sa nu manance :lol:
|
Quote:
|
Il bagati pe sax la cheltuiala :-" , la naiba , ce mi pasa mie ?:))))))
|
Quote:
|
Quote:
Eu am vazut de ce-i capabil un IS ... vedem ce minuni face compresorul :rolleyes2 |
Quote:
cu 3.0 m nu cred ca are sanse !!! Vladu 316 are 1.8 turbo pe e30 si pana in treapta 4 sta cu m3 e46...la 4 pleaca o masina m3 ! mentionez ca Vladut pleaca cu Slickuri m3 cu cauciucuri normale !!! insa nu stiu pe ce presiune merge,nu stiu ce soft are (sau daca are stand alone ) nu pot sa va spun...insa stiu sigur ca a stat cu m3 e46 (cu Jae) da masina asta argintie oare fuge rau ??? https://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1281698632 ????????????????????? aici pot sa fac off topic...(sunt in lumea mea) cum sa te mandresti cu asa masina !!!!!!??????????? |
Devil vrea compresor nu turbo :D Compresorul nu-i asa "salbatic" ca un turbo .
Masina argintie e TuNinG UniKat cu mult bun gust :lol::lol: Fuge rau de tot ..are 1.7 TURBO pregatit pentru combustibil special de locomotiva . |
Quote:
|
Quote:
masina argintie este o racheta cosmica :D !!! vezi ca are evacuare dubla frate... 4 tevi...si masina lui este superba si noi suntem aia ciudati ! dar de conversia aia stii ?? avea motor pe benzina si a pus motor diesel =))))) |
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:19. |
- Copyright 2026 4Tuning