Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Old School (https://forum.4tuning.ro/647-masina-mea-old-school.html)
-   -   Masina mea Old School- VW Käfer 1969 (https://forum.4tuning.ro/647-masina-mea-old-school/297920-masina-mea-old-school-vw-kaefer-1969-a.html)

mba 26-01-12 22:16

Re: Masina mea Old School- VW Käfer 1969

Quote:

Originally Posted by daman (Post 4848661)
jantele sunt f misto.ar mai merge putin latite cele spate sa ii dea un aer si mai fioros,le poti duce la un atelier de modificat jante si sa iti taie buza la janta apoi sa iti puna una mai lata ;).in rest masina e criminala.foarte frumoasa.

asta e planul pentru jante, nu o sa le schimb le dublez pe toate patru

Strainger: daa la partea asta sunt un pic in dubii... original din 1969 cum e ea vs replica de pre67 care imi place mult mai mult. Decizia va fi luata cand schimb aripile si farurile care trebuie schimbate chiar daca o fac originala, dar asta nu se va intampla anul acesta :)

axxro 27-01-12 10:44

ar fi tare sa treci pe look pre 67. si eu intentionam asta, dar am renuntat :(
tu ai si puntea reglabila, nu?

edwscho 28-01-12 00:47

Foarte tare masina.
Jantele arata foarte bine, dar daca vrei sa le latesti, lateste-le doar pe alea de pe spate. Broscutele arata foarte bine cu jantele inguste pe fata, si cat mai in interior, parerea mea. Presupun ca esti familiar cu cal look, rat look, hoodride, etc. Trage un ochi la aspectul asta si poate im vei da dreptate.
Sa-ti traiasca!

mba 28-01-12 01:30

axxro din cate stiu da...
da... normal ca le cunosc si hoodride face cu ochiul ra de tot dar faza cu jantele e ca as vrea acelasi stretch pe toate rotile. Nu sunt hotarat inca si nici bani pentru asta nu sunt... dar e timp :lol:

bDzz 28-01-12 11:06

Quote:

Originally Posted by mba (Post 4848427)
ne-am facut de cap, acum asteptam primavara:oops:

foarte tare :D nu stiam ca avem broscute in sibiu, multa bafta in continuare :!:

PS. daca iti plac galbenelele retro cum era in poza de mai sus am doua becuri galbene de vanzare de pe dacie :lol:

mba 28-01-12 13:17

avem, avem destul de multe:)

nu vreau becuri galbene, vreau un proiector galben :D

Tis-ul 29-01-12 19:27

rat-rod , de vrei doar un proiector galben :lol: . sau mai unu ?

Bafta cu masina , cat mai multi kilometri fara probleme 8)

NegruTTE 29-01-12 19:29

Salut, am o intrebare, am pus mana de curand pe un beetle din '65 reconditionat aproape complet, masina a fost radiata de mult, avand inca numere vechi de pe vremea raposatului, gen 01-cj-sda, intrebarea este daca se percepe taxa de prima inmatriculare, autovehicului, fiind vehicul istoric, am citit undeva ca nu se percepe taxa de inmatriculare, de poluare, etc...

Ms anticipat. Respecte

edwscho 29-01-12 21:17

vehicul istoric este doar daca este omologat de retromobil. Ca sa ti-l omologheze trebuie sa indeplinesti multe conditii...

White_Dragon 30-01-12 08:10

Quote:

Originally Posted by NegruTTE (Post 4853961)
Salut, am o intrebare, am pus mana de curand pe un beetle din '65 reconditionat aproape complet, masina a fost radiata de mult, avand inca numere vechi de pe vremea raposatului, gen 01-cj-sda, intrebarea este daca se percepe taxa de prima inmatriculare, autovehicului, fiind vehicul istoric, am citit undeva ca nu se percepe taxa de inmatriculare, de poluare, etc...

Ms anticipat. Respecte

Broscuta de langa gara CFR e a ta? :)

mba 30-01-12 12:01

tis-ul: eh niste pitici de'ai mei:lol: ...merci!

edwscho are dreptate doar daca e in retromobil nu platesti taxa si impozit... dar daca treci de la numere vechi la noi nu stiu daca trebuie platita... oricum parca s'a amanat pana in 2013?

NegruTTE 30-01-12 16:38

NU, a mea este inca in cugir, inca nu am scoso din curte, a fost radiata odata inainte de 2000 si nu stiu daca trebuie sa platesc taxa de poluare si de prima inmatriculare, care banuiesc ca m-ar stoarce de bani... ms de reply-uri

axxro 30-01-12 20:29

inspectia pt atestarea vehiculului costa 200e si se face doar la RAR Bucuresti.
Ca avantaje intr-adevar sunt scutirea de plata impozitului si a rovinetei.
Standardele sunt destul de ridicate, cum este si normal sa fie....

lancer 06-02-12 23:07

Quote:

Originally Posted by mba (Post 4818823)

apropo stii unde ar trebui sa ajunga furtunul care pleaca din filtru de aer? si de unde era prinsa acea clapeta? la mine lipseste. Si am cautat pe net si am vazut ca destul de multe motoare nu au acel furtun si care il au nu se vede unde este bagat celalalt capat. Ma gandesc ca este pentru aer cald, ceva gen soc dar nu stiu unde trebuie mufat :???:

uite ca la faza asta ma bag si eu din ce stiu de la oltcit ...principiul ar trebui sa fie cam acelasi doar e boxer racit cu aer ... rolul lui ar trebui sa fie sa deschida sau sa inchida printr-un termostat o clapeta in functie de temperatura aerului din filtrul de aer ... adica in principiu daca e rece afara clapeta o sa obtureze la maxim admisia de aer extern si o sa traga aer prin intermediul furtunului de undeva din jurul galeriilor de evacuare care se incalzesc primele ... pe masura ce se incalzeste il combina cu aer rece ... deci toata ideea e pentru a asigura o temperatura constanta a aerului in admisie ...

deci capatul ar trebui sa fie undeva la o priza de aer in jurul galeriei de evacuare ... dar parca din ce am vazut tu ai evacuarea modificata sau mi s-a parut mie???

lipsa acestui furtun duce la o crestere a consumului de carburant mai ales in perioada rece

mba 11-02-12 00:41

2 Attachment(s)
before and after 8)

revin cu mai multe poze...

All times are GMT +2. The time now is 15:41.

- Copyright 2026 4Tuning