![]() |
Re: Masina mea Old School- VW Käfer 1969
Quote:
Strainger: daa la partea asta sunt un pic in dubii... original din 1969 cum e ea vs replica de pre67 care imi place mult mai mult. Decizia va fi luata cand schimb aripile si farurile care trebuie schimbate chiar daca o fac originala, dar asta nu se va intampla anul acesta :) |
ar fi tare sa treci pe look pre 67. si eu intentionam asta, dar am renuntat :(
tu ai si puntea reglabila, nu? |
Foarte tare masina.
Jantele arata foarte bine, dar daca vrei sa le latesti, lateste-le doar pe alea de pe spate. Broscutele arata foarte bine cu jantele inguste pe fata, si cat mai in interior, parerea mea. Presupun ca esti familiar cu cal look, rat look, hoodride, etc. Trage un ochi la aspectul asta si poate im vei da dreptate. Sa-ti traiasca! |
axxro din cate stiu da...
da... normal ca le cunosc si hoodride face cu ochiul ra de tot dar faza cu jantele e ca as vrea acelasi stretch pe toate rotile. Nu sunt hotarat inca si nici bani pentru asta nu sunt... dar e timp :lol: |
Quote:
PS. daca iti plac galbenelele retro cum era in poza de mai sus am doua becuri galbene de vanzare de pe dacie :lol: |
avem, avem destul de multe:)
nu vreau becuri galbene, vreau un proiector galben :D |
rat-rod , de vrei doar un proiector galben :lol: . sau mai unu ?
Bafta cu masina , cat mai multi kilometri fara probleme 8) |
Salut, am o intrebare, am pus mana de curand pe un beetle din '65 reconditionat aproape complet, masina a fost radiata de mult, avand inca numere vechi de pe vremea raposatului, gen 01-cj-sda, intrebarea este daca se percepe taxa de prima inmatriculare, autovehicului, fiind vehicul istoric, am citit undeva ca nu se percepe taxa de inmatriculare, de poluare, etc...
Ms anticipat. Respecte |
vehicul istoric este doar daca este omologat de retromobil. Ca sa ti-l omologheze trebuie sa indeplinesti multe conditii...
|
Quote:
|
tis-ul: eh niste pitici de'ai mei:lol: ...merci!
edwscho are dreptate doar daca e in retromobil nu platesti taxa si impozit... dar daca treci de la numere vechi la noi nu stiu daca trebuie platita... oricum parca s'a amanat pana in 2013? |
NU, a mea este inca in cugir, inca nu am scoso din curte, a fost radiata odata inainte de 2000 si nu stiu daca trebuie sa platesc taxa de poluare si de prima inmatriculare, care banuiesc ca m-ar stoarce de bani... ms de reply-uri
|
inspectia pt atestarea vehiculului costa 200e si se face doar la RAR Bucuresti.
Ca avantaje intr-adevar sunt scutirea de plata impozitului si a rovinetei. Standardele sunt destul de ridicate, cum este si normal sa fie.... |
Quote:
deci capatul ar trebui sa fie undeva la o priza de aer in jurul galeriei de evacuare ... dar parca din ce am vazut tu ai evacuarea modificata sau mi s-a parut mie??? lipsa acestui furtun duce la o crestere a consumului de carburant mai ales in perioada rece |
2 Attachment(s)
before and after 8)
revin cu mai multe poze... |
| All times are GMT +2. The time now is 15:41. |
- Copyright 2026 4Tuning