Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - B.30.BEU (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/29778-e30-30-beu.html)

horguemtuning 25-12-06 09:41

Re: BMW E30 1988 325i

Quote:

Originally Posted by MC Mate (Post 673784)
Multumesc.Astept sa va dati cu parerea de ce e 88 si are stopuri mici si sa-mi spuneti daca se poate schimba spatele pentru a-l face stopuri late pentru ca am inteles k si aripile sunt mai late

Se schimba panoul de spate

naka66vio 25-12-06 10:25

stai linistit frate ncu anul si eu am o masina din 99 si in carte e 2000 si asa au scris cei de la pol stai linistit in privinta asta si vb aia masina si fata e de pana in 88 deci masina e din 86 au scris anul gresit sau poate atunci o fi fost inmatriculata in 88 ce nai mai auzit masini care sau vandut la aun an si de la fabricatie?
deci lasa asta ocupate de urs nu de anu lui care nai oricum ce sa fac si cu banii care ia da sai faci fata si spatele de 88 ai face mult mai multe la el ca sal faci frumos bafta

Hondarul 25-12-06 10:51

S-o stapanesti sanatos frate! Am trecut si eu prin fata blocului si arata bine masina.

Stii vesnicele probleme ale ursilor... cu actele si seriile, etc. Sper ca ai facut identificarea.

Daca nu ai facut-o, sper ca s-a uitat Florica bine de tot la ea, a dat capacul de plastic prin care intra aer la aeroterma jos si a cautat urme de suduri, ceva.

Oricum, la banii astia TREBUIE sa fie curata, nu are cum altfel. Ca doar nu e un urs de 1000 E :lol: :lol: Stii tu...

Nu cred ca a schimbat nimeni spatele, sa fim seriosi. Mai degraba a fost recarosata in trecut.

Asa cred eu. Oricum, e dubioasa treaba cu ursii astia. Putini sunt si curati si in mintile lor. Sper sa fi nimerit unul dintre acestia!!!:lol:

Killer07 25-12-06 12:17

Salut in legatura cu problemele care se tot discuta pe aici, anul fabricatiei, stai linistit in privinta asta pentru ca masina nu are nici o problema, masina a fost adusa in tara in 98 si recarosata, modelul este 86, eu am avut-o 6 luni si am facut la ea tot rar tot ce vrei asa ca poti sa stai linistit in privinta asta in schimb am vazut ceva ce nu imi place la ea, spoilerul de pe fata este urat foc:)), la mine a avut altul si zic eu ca arata mult mai bine. daca te mai intereseaza ceva despre ea sau vrei niste poze cum arata la mine id-ul meu este dany_2_steaua

MC Mate 25-12-06 13:40

Quote:

Originally Posted by Killer07 (Post 674202)
Salut in legatura cu problemele care se tot discuta pe aici, anul fabricatiei, stai linistit in privinta asta pentru ca masina nu are nici o problema, masina a fost adusa in tara in 98 si recarosata, modelul este 86, eu am avut-o 6 luni si am facut la ea tot rar tot ce vrei asa ca poti sa stai linistit in privinta asta in schimb am vazut ceva ce nu imi place la ea, spoilerul de pe fata este urat foc:)), la mine a avut altul si zic eu ca arata mult mai bine. daca te mai intereseaza ceva despre ea sau vrei niste poze cum arata la mine id-ul meu este dany_2_steaua

Te-am adaugat in lista.

Hondare multumesc, masina are autentificarea facuta luna trecuta pe 11 deci nu am nici un dubiu k nu ar fi ok numai k nu imi explicam de ce masina e 88 in acte si in original 86 oricum masina cred k va deveni 88:D

Hondarul 25-12-06 14:06

Daca e recarosata trebuie sa scrie in acte chestia asta, in carte, la mentiuni speciale. Si eu am avut un urs care era 86 in acte si 90 masina, de la cap la coada - stopuri, pozitii, etc. Dar avea... probleme de identitate daca intelegi ce zic.

Identificarea este valabila o luna, deci mai trebuie sa faci una daca o treci pe numele tau. Vezi si motorul sa fie ala din acte, seria, tot. Daca motorul e acelasi din acte, stai linistit.

De ce nu o scoti pe strada? Au expirat numerele?

il76 h t h 25-12-06 16:39

misto ursu sa-l stapanesti sanatos!!este cumva ala cu UZY?ai mentionat mai sus ca vrei sa schimbi spoilerele il vinzi pe cel de spate?un pretz te rog si eu?mmm ce sa mai zic succes cu masina

MC Mate 25-12-06 16:50

Quote:

Originally Posted by Hondarul (Post 674327)
Daca e recarosata trebuie sa scrie in acte chestia asta, in carte, la mentiuni speciale. Si eu am avut un urs care era 86 in acte si 90 masina, de la cap la coada - stopuri, pozitii, etc. Dar avea... probleme de identitate daca intelegi ce zic.

Identificarea este valabila o luna, deci mai trebuie sa faci una daca o treci pe numele tau. Vezi si motorul sa fie ala din acte, seria, tot. Daca motorul e acelasi din acte, stai linistit.

De ce nu o scoti pe strada? Au expirat numerele?

Autentificare e valabila 60 de zile, scrie jos pe foaia de la RAR si seria motorului e aceeasi.Vezi k am scris pe pagina 2 ce scrie la mentiuni speciale.NU o scot pe strada k pe 22 au expirat numerele si eu am luat-o pe 23 si proprietraul a mers cu ea stiind k expira pe 25 :D

Quote:

Originally Posted by il76 h t h (Post 674486)
misto ursu sa-l stapanesti sanatos!!este cumva ala cu UZY?ai mentionat mai sus ca vrei sa schimbi spoilerele il vinzi pe cel de spate?un pretz te rog si eu?mmm ce sa mai zic succes cu masina

Da masina a avut UZI inainte, inca nu vand spoilerele k nu am bani de altele momentan dar cand voi vine voi scrie aici

B|shOp-VR6 26-12-06 16:00

Quote:

Originally Posted by MC Mate (Post 673960)
deci numarul de omologare si anul fabricatiei se termina cu 9206/1988 si numarul de identificare cu 1777549 tip motor m20-b25 serie 23863999 cilindree 2494 max kw 126.00/5800 si am vazut k masina a avut si GPL pe ea k scrie jos in carte la Modificari ce nu afecteaza performantele si carcteristicile de folosinta ale vehiculului scrie 2.caroserie 3 vol berlina 2 usi 10.Cod motor 25 6E1
instalatie gpl stefanelli
rezervor :stako/55l/nr 390/6801
400518520 20-05-2005
ing Necula B

Nu o insemna recarosare?

MC Mate 26-12-06 18:26

ba da :) mi-am dat si eu seama dar mai tarziu:) asa s-a rezolvat misterul :))))

Turbo110 29-12-06 11:14

poate zic vreo tampenie ...dar stiam ca , ca sa faci o recarosare iti trebuie o caroserie din acelasi an sau eventual mai nouo cu aceleasi specificati...in nici un caz mai veche....masina are cateva ornamente de 88 cum ar fi bandourile ......in fine ...masina arata bine ...daca zici ca are autentificarea facuta nu iti mai face probleme...cat despre spoilerele spoilerele au fost mtech 1 cel de pe spate care pus pana in 87 cand a aparut facelift'u fata vad ca e "TUNATA" ...sa o stapanesti sanatos... laso cu stopuri mici ca daca tabla e ok e pacat sa pui aparatu de sudat pe ea !

dj16xxs 29-12-06 11:45

Quote:

Originally Posted by Turbo110 (Post 678609)
poate zic vreo tampenie ...dar stiam ca , ca sa faci o recarosare iti trebuie o caroserie din acelasi an sau eventual mai nouo cu aceleasi specificati...in nici un caz mai veche....masina are cateva ornamente de 88 cum ar fi bandourile ......in fine ...masina arata bine ...daca zici ca are autentificarea facuta nu iti mai face probleme...cat despre spoilerele spoilerele au fost mtech 1 cel de pe spate care pus pana in 87 cand a aparut facelift'u fata vad ca e "TUNATA" ...sa o stapanesti sanatos... laso cu stopuri mici ca daca tabla e ok e pacat sa pui aparatu de sudat pe ea !

asa este cu caroseria,poate cel care a recarosat-o a avut "cunostinte" la RAR si s-a putut...in fine...

daca vrei sa-ti pui triple late da-mi un pm si iti spun cum sa faci fara sa schimbi panoul de spate...e foarte simplu si cel mai ieftin....masina arata foarte bine si asta sa fie ultimul lucru care sa-l ai in minte...bafta!

MC Mate 29-12-06 16:22

ti-am trimis PM

MC Mate 31-12-06 17:29

vreau sa ma ajutati si pe mine cu ceva.de doua zile nu mai imi merge lumina la bord, singura lumina care se aprinde pe bord este cea de la butonul de faruri si proiectoare in rest nimic.m-am uitat la sigurante dar nu pare nici una arsa, dak puteti sa ma jutati si pe mine cu info si cu o schita a sigurantelor sa stiu si eu care de unde e.multumesc

il76 h t h 31-12-06 18:23

Quote:

Originally Posted by MC Mate (Post 680873)
vreau sa ma ajutati si pe mine cu ceva.de doua zile nu mai imi merge lumina la bord, singura lumina care se aprinde pe bord este cea de la butonul de faruri si proiectoare in rest nimic.m-am uitat la sigurante dar nu pare nici una arsa, dak puteti sa ma jutati si pe mine cu info si cu o schita a sigurantelor sa stiu si eu care de unde e.multumesc

daca am inteles eu bine banuiesc ca ti se aprinde doar in stanga acolo de unde aprinzi farurile?eee lumina aia se aprinde pe contat din cate stiu eu,vezi sa nu ai chestia aia de la care aprinzi farurile stricata si sa nu faca vreun contat?daca nu se poate sa ai mufele alea din spate care intra in ceasuri un pic stricate sa nu faca contact ma refer...in rest nu stiu avea si un pr de-al meu nu-i mergeau decat jumate dar cand se mai incalzea sau ii tragea cate una se aprindea...deci!!se poate sa nu faca contact bine daca butonul de la avarii se aprinde si iti merg si farurile:Psuccess!!!

All times are GMT +2. The time now is 04:04.

- Copyright 2026 4Tuning