![]() |
Re: bmw e21 320
In loc de alea duble Solex nu preferi 4 carburatoare Mikuni de motor de 1000? :D Ti-ar ridica mai mult puterea
|
am 4 carburatoare .pt ea. nu stiu daca merge de 1000 pe 2000.. nu stiu nimic despre mikuni.de la ce sunt cat ridica puterea etc.....
|
le pui pe alea care le-ai luat pt lizard ? :P
deci ramane m10-le pe ea nu ? |
bv ! frumos parcurs !!
|
Vezi ca am un topic cu ele la vanzare. Putere dau toate, dar difera marimea admisiei. Cat de mare e gaura pe unde trage aer, mai mare gaura=mai mult aer=mai multa putere...n-are rost sa-ti zic asta, pt ca deja stii. A mele sunt de 35mm. Sunt pentru motoare mai mari. Exact ca cele de pe R1, singura diferenta intre a mele si alea de R1 e la rezervoare, cele de la R1 au o anumita inclinatie, ale mele sunt drepte. :D
|
Quote:
|
am inteles ca trebuie sa stea inclinate..... am deja niste solex u ri sport.care le vom pune ...provizoriu
e clar ca de la 1000 la 2000 trebuie ceva marit pe acolo:PP |
Ma stii care-i chestia, carburatoare dinastea pt motor de 2000 nu sunt. Alternativa pentru astea 4 sunt weeberele, dar alea sar de 150e. Intereseaza-te la cei care au pus pe masina asa ceva, si o sa-ti spuna toti ca au putere mai mare. Eu am un prieten care si-a pus 4carburatoare pe masina, dar erau de motor mai mic. Diferenta a fost foarte mare, avea mult mai mult cuplu, si erau parca de 30. Ale mele sunt de 35 si le-am luat tot pentru aceiasi miscare, dar din pacate n-am loc sa le pun pe masina...E o teorie foarte simpla cu astea, dau putere mai multa fiindca fiecare piston are gaura lui de admisie.
|
stiu ce spui.eu am 2 seturi de cate 2 dalea sport. astea sutn bune .mi a spus un prieten.mareste puterea si se tureaza ca un motor.insa momentan.nu se stie sigur ce facem cu mot ala:PP de aia nu investim in nimic decat cuzineti segmenti garnituri sem supapa.etc
|
ce am vrut sa te intreb, ai suspensie sport. ma intereseaza de unde ai cumpartat-o si cat te-a costat ca vreau sa cumpar sii eu.dar as vrea sa cumpar numai arcuri sport.si spor la reconditionat rechinu.stima
|
sal
am luat arcurile din germania.........o sa caut adresa.si o sa ti trimit link sa cumperi daca vrei. dar sa mai imi aduci aminte zilele astea.ca sigur uit... |
Quote:
|
60 cu 60...
|
1 Attachment(s)
arcurile au fost 120 euro.pt astea mai vechi sunt mai scumpe...
am mai lucrat la masina. am vopsito pe dedesubt |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:51. |
- Copyright 2026 4Tuning