![]() |
Re: Renault Clio 2
Mai lasati fata sa respire:lol:
Eu chiar sunt curios ce va iesi pt ca din punctul meu de vedere jantele nu vor avantaja deloc aspectul masinii, nici ca dimensiune nici ca model. Jantele cu buza nu dau bine pe orice masina... De ce ai colantat masina? asa rau arata? Daca da, mai bine alegeai un vopsit, la o asemenea masina, un alb nu ajunge mult. Asa colantul peste 2 ani daca ai noroc va trebui schimbat, intrucat baietii de la noi colanteaza cu materiale nepotrivite. Mai exact nu folosesc colantul care trebuie si e facut special pt masini, ci folosesc colant pt reclame etc. Sa nu mai spun ca la colant se vad anumite defecte, in anumite locuri, asta daca esti o persoana meticuloasa. Succes cu masina! |
1 Attachment(s)
zici tu ca nu dau bine jantele cu buza pe clio ?:D
bine ce am postat eu e un caz extrem , dar ca idee ... daca e un fitment bun , iese bine... |
Da bine astea ale mele mi au placut mult de tot ... si nu au buza asa lata...
|
buza vrei s`o polisezi sau o vopsesti alba ?
|
Inca nu sunt decisa.. dar cred ca o vopsesc alba
|
1 Attachment(s)
Quote:
iti atasez eu o poza cuniste jante pe 15' 8j cu buza polishata jantele sunt impecabile :)asta ca sa iti faci o idee de buza polishata ! |
In curand o sa vin si cu poze cu interiorul masinii....
|
2 Attachment(s)
Buna mersi pt sfat.. oricum masina va fi lasat mai jos ... sunt frumoase cu buza polisata dar m am gandit ca daca vopsesc alba buza si interiorul rosu nu da mai bine ? tu ce parere ai ?
P.s. Am o poza cu bandourile din interiorul masinii care le am colantat .... Dar le voi recolanta rosu ca sa fie aceeasi nuanta ca am zis ca voi merge pe alb si rosu |
da e ok ideea alb cu rosu ti-am spus tie sa iti placa,ce dimensiuni au jantele tale?si trebuie sa fii atenta la ce nuanta de rosu te arunci sa nu fie ....prea ....
|
Jantele sunt pe 15'' ... la ce nuanta de rosu ma gandeam la un rosu candy ....
|
Quote:
|
Nu suna roz credema chiar daca sunt fata nu vreau roz pe masina...
|
masina o poti cobora usor de spate, iar pe fata iti recomand niste arcuri de 35mm, iar la roti 195/50/15 cum au zis si baietii din posturile de mai sus...
|
Quote:
si ai dreptate -35mm sunt cele mai perfecte si cu 195/50 va si ok confortul :) |
Inainte de a achizitiona suspensia voi mai cere niste sfaturi .. Oricum multumesc pt sfaturile care mi le ati dat pana acuma...
Si dimensiunea la cauciucuri cred ca va fi asa cum ati spus... |
| All times are GMT +2. The time now is 17:54. |
- Copyright 2026 4Tuning