![]() |
Re: Audi A4 B5
mertzanel, volanul de facelift s-a potrivit dar mai greu putin. nu stiu eu foarte bine ce s-a facut acolo intrucat nu stiu multe lucruri tehnice, (off va urma sa le stiu si pe alea ca vreau sa ma duc la autovehicule rutiere la faculta) dar stiu ca s-a lucrat putin :)
|
Quote:
Noroc si sa ne ti la curent :D . Drumuri bune . |
o sa va tin la curent, sper sa se realizeze modificarile astea cat mai curand :D
bani sa fie ca timpul ti-l faci |
7 Attachment(s)
Nu am postat de multa vreme aici si intre timp masinuta a primit una doua modificari.
Si anume, am vopsit bandourile din interior "piano black" de care sunt foarte multumit, am cumparat niste jante model rs4 (nu sunt originale pentru ca eu cautam strict pe 16 si asa ceva nu exista din fabrica pe 16), niste ceasuri de bord gen rs4 b7 si niste ornamente pentru prag de la un a6 c5 care le-am imbracat in carbon. Cam atatea imi vin in minte acum, sper sa va placa si voua rezultatele :) |
ornamentu de la mp3 ai pus fibra si l-ai vopsit?frumoase modificarile care le-ai facut mai putin jantele,parerea mea dadeau mai bine celelate :lol:
|
ornamentu ala e facut la comanda din plexiglas si este vopsit si el. :)
|
Quote:
|
foarte frumoasa masina...e superba
|
Quote:
|
robert oranemntrul e prins in cleme ca si cel original :)
kitz multumesc pentru aprecieri :D lucyanu87 ceasurile mi le-a facut un baiat de aici de pe forum. are ID-ul nonic, il gasesti la sectiunea renault..face absolut orice design vrei tu. |
Frumoasa masina, succes cu ea.
|
multumesc, la fel si tie :)
|
Gata o vinzi ?:shock:
|
da, din pacate o vand ca am pus ochii pe un audi mai tanar, mai tare si cu consum mai mic.
asta e :(, pentru cei interesati astept un pm |
6 Attachment(s)
Nu am mai facut nimic la masinuta, doar ca azi am avut timp sa-i fac cateva poze si am zis sa impartasesc :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:16. |
- Copyright 2026 4Tuning