![]() |
1 Attachment(s)
shi au omis baietzii sa spuna ca pe langa blocul alezat de renault 12, pentru o super creshtere de putere, se recomanda montarea unei velaturi performante :lol: :P :shock:
cam ca asta din poza :wink: :lol: :shock: :P |
1 Attachment(s)
nu stiu de ce nu a sugerat nimeni si sitemul de navigatzie... :roll: :? :?:
|
2 Attachment(s)
si componentele separate ale sistemului :shock: ... vandute separat :lol: :shock:
:lol: :lol: |
1 Attachment(s)
Sa nu uitam de computerul de bord...
|
ce o face omu' nostru cu acura... poate deja a rezolvat'o...
alooooooooooo............ dooomnuuuuu'..............mai aveti de vanzare mashina??? :?: :?: :?: |
Uitasem de acest topic minunat... :lol:
|
daaaaa...... unul dintre cele mai bune topicuri... :lol: :lol: :P :wink:
mi-a shoptit mie o pasarica, ca nenea cu acura este un oltean de prin craiova... rog pasarica sa contacteze pe fina mea din acelasi oras :P :P :wink: :lol: :shock: :wink: :P dupa ce obtine un raspuns de la nenea cu acura daca o mai vinde sau nu... daka n'o mai vinde, macar o inkiriaza in weekend'uri? :wink: :shock: :P |
hauzi baiatu, pupa-ti-ash buca de villeneuve, daca mai esti interesat cum sa ti-o tunNaresti te asteptam la noi aici-sha in vitan.. 'katzi-ash
|
ce avetzi mey cu baiatul ..poate are O ACURA poatea are si un ferrari :D mai shtitzi ....eh glumesc si eu putin ca vad ca toata lumea se distreaza
:peace: |
Re:
Quote:
bah bah bah...dah dah dah...oricum campionatul nu il luati...bey ultrashilor |
Quote:
Tinand cont de specificul acestui forum, solicit sprijinul intregii comunitatzi in incercarea de a nu amesteca pasiunea fatza de mashini cu alte competitzii sportive atat de indepartate de sporturile cu motor. Sunt convins ca suntem cu totzii promotorii valorilor adevarate in aceasta comunitate, ca urmare solicit oficial pe aceasta cale incetarea oricaror ostilitatzi pe acest topic legate de fotbalul romanesc, astfel incat vanzatorul acestei bijuterii mecanice, unica in lume prin inexistentza ei, sa ishi poata sustine punctul de vedere si sa ne poata adresa orice intrabari sau nelamuriri :lol: pe care le are cu privire la sfaturile noastre anterioare. :shock: :shock: :shock: :P :lol: :wink: :wink: :P :P :lol: :lol: ps: ma intreb oare nenea jaguarul pe unde o fi? :lol: :? :shock: :lol: :P |
Re:
Quote:
PS: glumeam, nu am nici o treaba cu nimeni, si in privinta fotbalului romanesc, fie ca cea mai neblatangioaica echipa sa castige :lol: PPS (ontopic): domnu', mai e valabil anuntu? macar un \"UP\" baga-ne si noua, nu ne lasa sa murim prosti :oops: |
Haha ce caterinca :lol: Tot in stilul bagatorilor de seama ce anunt am gasit la bazar pe 4tuning
[/b]CUMPAR TOYOTA SUPRA(DUPA (93) TOYOTA SUPRA,IN STARE BUNA,PUTZINI KILOMETRII!EVENTUAL TWIN TURBO! Telefon :0744876484 E-mail :[email protected] |
vai,vai - vai.... ce caterinca? ce misto? asta e deja genocid fratilor, noroc de mine ca in ultimu timp am cam rarit tigarile ca altfel ma lua mama naibii vreun infarct si muream la calculator...
voi sunteti sanatosi vreunul ma???? si acum imi mai curg lacrimi pe obraji de cat am ras in 3 pagini ..... 10x, gg, monster kill, killing spree .....au inima... :? :? :? |
Pana acum eu nu am vazut o Acura prin Romania, iar pretul ei nu este asa de piperat. O acura RSX sport, pleaca de la 21.000 dolari pret CIP, iar cu toate optionalele pe ea ajunge la 29.000 CIP. Problema o reprezinta taxele, si echivalarea motorului american cu normele Euro, si cred ca asta te cam duce la vreo 15.000 dolari, deci cu 45.000 dolari (aprozimativ 40.000 euro) se poate achizitiona o Acura. Eu unul as prefera asa ceva in locul unui Audi.
La fel este si pentru Infiniti, o alta masina superba, si sincer sa fiu am vazut un astfel de exemplar in Pitesti, culoare neagra, vis-a-vis de teatrul Davila. Sper ca prima Acura pe care o vad prin Pitesti sa fie a mea. He He. Poate la mana a doua sa gasesc o Acura...sau mai bine un Mustang Shelby '67-'69, ca sa am si eu o masina adevarata pentru tuning. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:17. |
- Copyright 2026 4Tuning