![]() |
Re: Poze Octavia 2 RS TFSI
5 Attachment(s)
Si in sfarsit mi-am facut geamurile negre si mi-am scos inscriptia Octavia de pe portbagaj! Uita aici cateva poze!
|
Quote:
|
oki am sa fac si-am sa pun curand ;)
|
Frumos cu folie , dar pe fata? Mie unul nu-mi place contrastul asta fata-spate. Vad ca ai pus LLumar autorizata. E marfa buna. Eu am tot LLumar medie pe toate lateralele, iar pe luneta cea mai inchisa la nuanta.
Succes!:peace: |
folie si pe fata obligatoriu, daca vrei sa arate perfect.
|
am sa pun si pe fata... promit :)) dar acum am vrut sa vad cum arata asa...
|
e greu sa scoti aia cu octavia din spate?
k ma bata gandu sa o scot dar mi-e frica sa nu ramana urat dupa aia....cum e prinsa? nu raman gauri?:rolleyes2 |
Quote:
|
Faine pozele. Grila din bumper cand o comanzi? Si rama cromata de la grila nu o vopsesti neagra, cum o zis si Sorin ar arata muuult mai bine.
Inca o data mersi pt plimbarica;) |
Bulbucane pune o poza cu RSu tau (dak vrei) ziua din fata facuta ca sa-ti fac un mik VT sa-ti faci o idee cum ar veni cu rama neagra de la grila ;)
|
2 Attachment(s)
Uite ca am gasit o poza cu masina ta in calc la mine :P nu a ieshit f.bine dar ca idee intelegi ceva:)
|
arata bestial ...
. |
sa sti k si mie-mi place... e mortala cu rama neagra...
|
5 Attachment(s)
Uita inca cateva poze pe ziua si mai clare...!;)
Doar acum a aparut Grila din bumper si e in stadiu de omologare. In Februarie o pot cumpara... Si normal k-o cumpar! :) Si am sa-mi fac si cromul ala de la grilajul din fata negru numa sa gasesc o vopsitorie buna! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:36. |
- Copyright 2026 4Tuning