![]() |
Re: Nu stiu ce masina sa-mi cumpar !
Quote:
Nu stiu pe nimeni care are Alfa si daca se gasesc mai greu piese deja e o mare bila neagra. Nu stii ca am cautat oglinda 1 an la Nissanu meu . Nu mai vreau batai de cap ! Imi place si Toyota Auris . Cred ca o sa merg totusi pe masina japoneza . Desi nu-mi permit o Honda de care vreau eu ..la 10.000 nu am gasit...macar aleg tot o japoneza . Am condus tot japoneza si sunt obisnuita. Auris`ul da probleme mari ? |
dar volvo c30? mie-mi pare dragu, au 1.6 diesel :-?
din cate scria pe dekra sunt fiabile |
Quote:
Tu sti ce vrei. In principiu o masina de 3-4 ani, nu cu mult peste 100 000km nu ar trebui sa iti dea batai de cap, mai ales o japoneza. |
sti cum ar fi cel mai bine ? nu stiu daca la voi sint parcuri auto cu masini second de vinzare. si acolo ar trebui sa incerci mai multe marci si modele de masini. ca sa vezi care te-ar atrage mai tare. eu zic ca nu trebe sa te fixezi pe o marca anume. incerci mai multe marci si vezi care se comporta mai bine, care e mai fiabil si mai fain, sasmd. inafara de dacii, franceze, si italiene. astea nu-ti recomand. eu care si expert in masini. :D
|
Quote:
Doar ca Citroen a fost cea mai fiabila marca europeana in 2009, Peugeot 207 e cea mai fiabila masina din clasa ei, Fiat Panda la fel si in general cele mai susceptibile masini la probleme sunt Skoda, VW si Opel, fiind de departe si cele mai tavalite disponibile pe piata. Revenind la subiectul discutiei, eu personal mi-as lua un Volvo C30 diesel. |
Quote:
|
Quote:
De citroen c4 coupe ce zici? mie unul imi place foarte mult masina :D sau cum a zis si ionut, volvo c30 arata super |
Quote:
2 usi ..?! Nu... :rolleyes2 Maine merg la la showroom toyota sa vad cum se "simte" un Auris . :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 12:31. |
- Copyright 2026 4Tuning