![]() |
Re: Drumurile Iasiului
Quote:
|
Unii pietoni merita batuti in puii mei....:burn:
Nu-i de ajuns ca e jale pe strada si e gheata de pe lume, se mai arunca pe trecere si cate o hoashca cu capu infipt in pamant :shakefist Era s-o fac azi pe una parasuta, si aveam 30 la ora...noroc ca am avut unde sa ies in decor... |
Am patit-o si eu, desi nu aveam viteza si am inceput sa franez din timp, dobitocul tot trece inainte sa opresc, mama masii, ii zapada pe jos, nu se franeaza la fel ca pe asfalt.
Am luat astazi un damp de gheata de am facut pomelnic in masina, noroc ca nu aveam viteza. |
Unii merita luati inainte.... Pur si simplu sunt inconstienti, se arunca in fata ta pe gheata; oare vor sa se sinucida? Le doresc tuturor sa faca cunostinta cu un TIR la 40km'h care nu a apucat sa franeze.
Altii sunt chiar handicapati (la creier). Ma opresc ( Zero km/h) si ei nu trec pe trecere ...ba din contra se intorc de pe bordura si se razgandesc si continua drumul sau se gandesc sa se mai uite putin prin imprejurimi..WTF??? le urez ...acelasi TIR care urmeaza sa ii serveasca din plin. |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Mda...ce drum este in spate la facultatile tehnice...nici macar nu au avut bunu simt sa dea odata cu lama...grr...ii doare fix in pix...
|
Quote:
|
O sa il lase jos dupa ce se opreste ninsoarea...
Pana atunci "patruleaza" in gol,face economie de motorina si raporteaza ca a bagat lama (dar de fapt nu a bagat). Si mai ia ceva litri acasa pentru uz propriu:lol:. |
Quote:
|
Ce sa faca si ei...eu azi am dat la lopata o gramada din cauza ca am derapat intr un morman de zapada..pe bld tutora...dar asta e...romania...
|
http://stirileprotv.ro/stiri/actuali...n-parcare.html
?? Dar Daca-mi gasesc masina murdara vara tot asa o ridica? Dar daca vara cind e frumos afara si ei dau cu apa pe strazi si ne facem toti masinile varza (pe linga ca ridica umiditatea aerului si ne sufocam) oare nu se ridica singuri sa se duca sa se zvirle de pe Toaca? |
Baaaaaaaaaa!!! Asta e prost??? Atat ii trebuie!!! Trebuie batut Nichita,nu gluma!!!
Unde sta? In ce cartier are resedinta? Sa mergem intr-o seara cu lopeti si alte chestii si sa ii punem toata zapada in poarta! |
Nefericitii de pe aici de prin zona care se trezeau la 5 sa-si dea mormanul de zapada de 1m inaltime si 1m latime la o parte sa poata pleca cu masina la 7 iar la 7 fara 15 treceau inca odata aia cu lamele si puneau totul la loc probabil vor fi primii, noi o sa trebuiasca sa stam grav la coada.
Ori stirea e scoasa dintr-un context si suna total stupid ca acum (ziaristii astia mai au foarte prostul obicei sa produca cacat in felul asta) ori stimabilul domn primar a luat ceva atit de tare incit eu nu vreau sa stiu nici cum se cheama si nici macar ca exista. |
Am auzit si eu dimineata la radio de porcaria asta. Cum sa ii ridici omului masina pentru ca nu si-a dat zapada de pe ea? (nu ca ar fi cazul meu, mie imi zicea lumea ca-s nebun ca circul cu bmw-ul pe zapezile astea)
Poate omul e plecat in concediu de 2 saptamani, poate e in varsta si nici nu poate sa se deplaseze dapoi sa mai si deszapezeasca, poate nu prea le are/nu e sigur pe el la condus in conditii de iarna si prefera sa o lase pana la primavara. Cea mai buna gluma pe care am auzit-o azi la radio e: "De cand a ajuns Nikita primar la Iasi?" (Nikita = Mihaela Ispas, grasa blonda). AAA si FFF Important - vor sa le ridice, sa platim 400 lei pentru ridicare, plus 90 lei pe zi de asteptare. |
Baietii au si trecut la treaba vad...:???:
http://www.ziaruldeiasi.ro/local/zec...pezirea~ni874l Eu propun sa parcam toti masinile la Nichita prin cartier, si sa asteptam acolo pana termina dezsapezirea, ca tot zicea el ca sa ne mutam masinile cat se curata strazile...Le mutam la el in curte...:pissed: Dupa ce ca face "deszapezire" pe bani nostrii mai are nesimtirea sa ne ameninte cu amenda...:x Tu-l in gura mamii lui de pufarez...sta in birou si da ordine acuma...gata a terminat treaba cu partidu', nu-l mai cheama astia in bucales??? Sunt curios dak o sa calce vreo lama pe la mine prin cartier pana da primavara...Asta nici nu cred ca stie de cartierul Tatarasi ca face parte din municipiul Iasi, avand in vedere ca arata in ultimul hal pe aici... :blowme: |
| All times are GMT +2. The time now is 19:09. |
- Copyright 2026 4Tuning