Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Verzitura B 09 TVG (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/294461-verzitura-09-tvg.html)

R.Equinox 02-01-12 23:10

Re: Verzitura B 09 TVG

Quote:

Originally Posted by B XX ADI (Post 4804732)
bascule cu + daca asta se intelege prin prelungirea basculei:)...astazi s-a finalizat si pe partea dreapta, maine se va monta o pompa de frana de renault 5 gtt cu tot cu tulumba, iar conductele vor fi refacute, iar repartitorul va fi eliminat:)
PS: nu luati in seama pasajul de tip jgeab:lol: o sa fie inlocuit :)

Nu vad eu bine sau Are camber?:shock::shock:...Imi miroase a Stanceeeeeee...

Un an nou fericit....Bafta cu masinuta...

B XX ADI 02-01-12 23:21

era la reduceri fara semnale :lol:

stance stance..mai lasati-o dreacu de stance..e DACIEE

rob3rt0 03-01-12 07:39

Quote:

Originally Posted by B XX ADI (Post 4804787)
era la reduceri fara semnale :lol:

+1

Peste tot numa' "Stance", parca-i vreun virus ce se raspandeste rapid:???:

b08ygs 03-01-12 09:40

Quote:

Originally Posted by B XX ADI (Post 4804787)

Taci ma ca e COOL sa folosesti cuvantul Stance 8) este la fel de dobitoc ca folosirea cuvantului "like", e greu ma sa zici ca e frumoasa masina sau ca arata bine, nu noi trebuie sa zicem "like" ca redusii mintali...

Buga 03-01-12 18:51

Aditza tata , explica te cu prelungirea basculei , ca sa inteleaga si mintea mea bolnava ce ati facut acolo ( gen era simplu : Saru mana , bascule cu + aveti ? Vreau 2 :lol:) dar eu acum ma gandesc la flex , sudura si shaorma ...

B XX ADI 04-01-12 00:05

1 Attachment(s)
inca nu le am cu adutocadul si astea , eu merg old school pe paint :lol: ...si nu buga, nu s-a folosit shaorma ca sa fi sigur ca nu mai facea proprietearul nimic:lol:
PS: cristi inca imi sustin ideea de a-ti face si TU cont pe facebook...e prea tare..poti sa iti dai check in si in wc:lol:...pana si site-ul stanceworks au facebook..numai tu nu...:D

Buga 04-01-12 18:41

Quote:

Originally Posted by B XX ADI (Post 4806414)
inca nu le am cu adutocadul si astea , eu merg old school pe paint :lol: ...si nu buga, nu s-a folosit shaorma ca sa fi sigur ca nu mai facea proprietearul nimic:lol:
PS: cristi inca imi sustin ideea de a-ti face si TU cont pe facebook...e prea tare..poti sa iti dai check in si in wc:lol:...pana si site-ul stanceworks au facebook..numai tu nu...:D

Daca vreti actiune gen Shaormel Hora pe coasta , nu vad bine chestiile alea dat fiind faptul ca are o prindere firava ( parerea mea ) , daca nu , faceti un patent la ea ( trademark gen ) bafta si sa ne tineti la curent !

cozmin23 04-01-12 19:12

foarte tare o sa iasa masina asta....o vad mai mereu acolo unde e si intotdeauna imi ramane capul intors dupa ea....bafta!

UNHleaSHD 04-01-12 20:00

Arata bine!

B XX ADI 06-01-12 14:52

are cineva o punte de dacie CHEALA si nu are ce face cu ea?:D

bv58bar 06-01-12 16:46

chiar sunt curios cum veti proceda pe spate :-)

mikkai 07-01-12 18:32

Quote:

Originally Posted by bv58bar (Post 4811391)
chiar sunt curios cum veti proceda pe spate :-)

o sa taie puntea sigur.....old news

B XX ADI 08-01-12 02:01

este imposibil sa nu tai ceva de la punte....new news :)
...serios fara sa tai undeva nu ai cum la puntea de dacie nu e de exemplu ca la golf 2 sau 1 unde dai axul tamburului sau discului jos din 4 suruburi...la dacie ramane axul pe punte...deci o sa se mai studieze ideea asta in momentul in care o sa existe o punte:)..

BH 59 FIF 08-01-12 02:48

Puteti sa-l intrebati pe Danut Crainiciuc. Sunt sigur ca va fi mai mult decat bucuros sa furnizeze informatii. G-ul lui are asa ceva.

mikkai 08-01-12 20:04

fara suparare, a plati pentru o masina gata facuta nu te face automat cunoscator.

@Adi, din pacate asa e. Dar important e ca se poate face si nu e riscant daca o faci bine.
Iar pentru punte vedeti la dezmembrari si nu mai stati ca stati prost.

All times are GMT +2. The time now is 01:26.

- Copyright 2026 4Tuning