![]() |
Re: Verzitura B 09 TVG
Quote:
Un an nou fericit....Bafta cu masinuta... |
era la reduceri fara semnale :lol:
stance stance..mai lasati-o dreacu de stance..e DACIEE |
Quote:
Peste tot numa' "Stance", parca-i vreun virus ce se raspandeste rapid:???: |
Quote:
|
Aditza tata , explica te cu prelungirea basculei , ca sa inteleaga si mintea mea bolnava ce ati facut acolo ( gen era simplu : Saru mana , bascule cu + aveti ? Vreau 2 :lol:) dar eu acum ma gandesc la flex , sudura si shaorma ...
|
1 Attachment(s)
inca nu le am cu adutocadul si astea , eu merg old school pe paint :lol: ...si nu buga, nu s-a folosit shaorma ca sa fi sigur ca nu mai facea proprietearul nimic:lol:
PS: cristi inca imi sustin ideea de a-ti face si TU cont pe facebook...e prea tare..poti sa iti dai check in si in wc:lol:...pana si site-ul stanceworks au facebook..numai tu nu...:D |
Quote:
|
foarte tare o sa iasa masina asta....o vad mai mereu acolo unde e si intotdeauna imi ramane capul intors dupa ea....bafta!
|
Arata bine!
|
are cineva o punte de dacie CHEALA si nu are ce face cu ea?:D
|
chiar sunt curios cum veti proceda pe spate :-)
|
Quote:
|
este imposibil sa nu tai ceva de la punte....new news :)
...serios fara sa tai undeva nu ai cum la puntea de dacie nu e de exemplu ca la golf 2 sau 1 unde dai axul tamburului sau discului jos din 4 suruburi...la dacie ramane axul pe punte...deci o sa se mai studieze ideea asta in momentul in care o sa existe o punte:).. |
Puteti sa-l intrebati pe Danut Crainiciuc. Sunt sigur ca va fi mai mult decat bucuros sa furnizeze informatii. G-ul lui are asa ceva.
|
fara suparare, a plati pentru o masina gata facuta nu te face automat cunoscator.
@Adi, din pacate asa e. Dar important e ca se poate face si nu e riscant daca o faci bine. Iar pentru punte vedeti la dezmembrari si nu mai stati ca stati prost. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:26. |
- Copyright 2026 4Tuning