![]() |
Nu, eu doar vreau sa cumpar ce mi se pare mai interesant :twisted:
|
CAUT FEMEIE GONFLABILA SAU USOR UMFLABILA, FARA PREJUDECATI, PT. CASATORIE. OFER CLIPE DE NEUITAT.EXCLUS BISEXUALII, HOMOSEXUALII, ACCEPT SI LESBIENE!!!!
PEACE :peace: |
Re:
Quote:
|
Asa ai invatat tu sa faci afaceri? Eu nu risc cu plata in avans. Plata se face cand ajunge coletul. Tie daca nu-ti convine, te poti intoarce oricand, dar cartofii mei, cu ei cum ramane??? :evil:
|
Ii mananc.. ca si-asa sunt mort de foame :lol: :lol:
|
I-ai mancat, gata, ti-ai vandut sufletul diavolului! :twisted:
You are mine!! :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug Eu nu mai cumpar nimic, B|shop m-a lasat leftera... Va anunt daca o sa vreau sa-l vand, cu toate ca slabe sanse :mrhappy: |
Cedez leasing ciobanesc german, face orice mai putin ce trebuie, doarme numai in pat, manaca orice ai ainfarfurie (cand nu esti atent), latra noaptea ca nebunu si dimineata iti face freza cu limba. Mai sunt 6 rate.
|
ca tot vb de caini
Vand boxer , care nu te lasa sa dormi noaptea , se suie in pat DUPA ce adormi.... ;) si te inghesuie , dimineatza te trezesti ca dormi pe un coltz din pat , el se lafaie pe tot patul ... dau 5 milioane aluia care il ia... pe bune... |
Umplu frigidere cu carne...Primesc la schimb multumiri.
|
vand dacia 1300 recent adusa din state.
pentru cotetare/ recotetare :idea: |
Inchiriez somn la litru!
|
MAH CARE VINDE MASHINA?????
OFER 30 DE NASTURI VREO DOI RUPTZI SHI UNU SPART ROG SA AIBA MACAR O ROATA MULTUMESC ANTICIPAT :D :D |
Caut 500 cai putere scapati din motorul meu...
Celui care ii gaseste i se ofera RECOMPENSA!!! de asemenea... vand 500 chistoace de tzigara (kent 8 ) ...pentru comenzi mari se va aplica discount 20% |
Super oferta! Donez RESTANTE, ingramaditi-va, oferta este valabila in limita stocului disponibil!
|
vand ghiozdan cu eleron :wink: si stopuri clare :shock:
E CLAR :?: :?: |
| All times are GMT +2. The time now is 15:07. |
- Copyright 2026 4Tuning