![]() |
Re: Ford GT 2006 vs Porsche Carrera GT
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
;) Quote:
Si hai sa nu va mai tin in suspans. Uite. ;) Cu ocazia asta m-ati cunoscut. |
Quote:
|
Cu poza asta dovedesti ca ai stat la volanul unu Ford GT dar asta nu inseamna ca ai si condus-o...
Mai ales ca din poza se vede clar ca este o poza facuta la un show auto...si eu am stat intr-un lamborghini la salon auto...dar asta nu ma indreptateste sa zic ca am condus eu personal o asemenea masina ;) |
Quote:
|
Quote:
Nu crek ca dl Clarkson shi-ar fi luat o mashina cu care nu merita sa intre pe circuit chiar dk e o invest buna dat fiind nr mic disponibil pt europa. Referitor la poll.... merg pe porsche pt k e mai fiabil shi mai performant... e drept shi de vreo 3 ori mai scump. Crek un poll mai interesant ar fi Ford GT VS Alfa 8C Competizione sunt cam la aceiashi bani shi sunt amandoua modele de serie limitata |
hahah o da te`ai pozat si tu la un salon auto intr`un ford GT dar tu ne spuneai de motor de acceleratii fulminante, bai baiatu intoarcete in lumea nfs`ului ca suntem satui de agarici d`astia ca tine!
|
Quote:
|
Eu sincer credeam ca totusi macar ai fost cu el la o tura nu ca te-ai urcat intr-un GT la un salon auto. Cand mergi la o tura cu el, dupa aia povesteste-ne.
|
a mers, dar in nfs cu el ce nu intelegeti!
|
doamne... ce fatza are la volan pustiu. oricum... ai exagerat kid, trebuia foarte frumos sa spui ca ai avut ocazia sa stai cateva secunde intr-un Gt si gata. Grow up...
On-topic.... urata "rotita" aia pt reglarea scaunului... |
Este o mare problema cu Forg GT...este de americani :( calitate :(
Daca va uitati la Top Gaer la BBC, vadeti ca Jeremy Clarcson a luat una si...mai mult sta masina decat merge... In the other hand Porshe este ceva, pare, ce sa zic, facut nemteste, de calitate, finete, rafinament, frumusete. Astea lipsesc din Ford, dar penrtu asta e mult mai excitant, plin de adrenalina, si nu iarta daca gresesti. Dar eu totusi asi lua un Fort GT, in memoria celei de Ford gt40...la masina aia numai despre POWER!!!!! cand carera este mai rafinat. Evident asi desface, reconstrui sa mearga cum tre... |
Man daca tat esti cu Domnu' jeremy..uitate la filmu The good, the bad and the ugly!
Si vezi la sfarsit care i masina ..singura care ar luao acasa..Noul Ford GTX1 the best from the best...te costa 50 mii $$ sa transformi un Ford GT in GTX1...si ai 750 cai, si manevrabilitate cat cuprinde...io zic ca merita sa dai 4-5 sute mii $$ pe asa masina.. Nu e vorba ca porsche nu e bun si nu poate..din contra..dar e vorba de feeling. Parerea mea.. |
GTX1 nu are 750 CP,iar la manevrabilitate sta mai prost decat GT (ce surpriza,sa mearga mai prost fara plafon...).Si de unde 4-500.000 USD ?! Ford GT costa ~150.000 USD.Iar pentru 750 CP,alta fulie pentru compresor si evacuare si e pe acolo...
|
Pentru inceput CAPS OFF ca vedem ce scri.
2nd. daca ai citi de la inceput topicul ai vedea despre ce e vorba. 3th. din cate observ tu pe forumul asta ai intrat numai sa te certi cu X si Y am vazut asta pe mai multe topicuri, lasa-ne ca e plina lumea de snoobi ca tine! Poate ia vrun admin vro masura in privinta lu asta.... |
compari unu care face masini sport toata viata lui, si unu care face truck-uri pt. burtosi texani.
probabil ca e buna masina (gord gt), dar e o copie nereusita a originalului. carrera GT este cireasa de pe tortul porche. avantaj clar pt Carrera GT |
| All times are GMT +2. The time now is 00:36. |
- Copyright 2026 4Tuning