![]() |
RB26DETT (Godzila) rulzzzzzzzz se stie !!!
2JZ |
O masina cu potential este Lexus IS300! Preferata mea. Destul de ieftina la mana a 2-a! Nu as da-o pe un BMW.
|
2jz-gte ;)
|
Hondarul
Incepator Mesaje: 47 Locatie: Bucuresti Data inscrierii: 01/12/2004 Trimis: Mie 12 01, 2004 2:38 pm Titlul subiectului: -------------------------------------------------------------------------------- 240... Cel cu 250 cp este modelul 2.2 de pe S2000... Dar nu conteaza asta... Ci conteaza ca alte firme se zbat cu kompresoare sa ajunga la astfel de performante din cmc. putzini... _________________ Honda S2000 - a car built around its engine http://4ss.curse.ro/ Hondare, asta este postul tau de pe un anumit forum. Deci, de ce te contrazici cu mine pe forumul asta cand tu spui exact cum am zis eu, dar pe alt forum :? |
Bah nepoate, lasa draqu investigatiile astea ale tale, ca tot asa am invatat si eu, de la altii, si am recunoscut... Dar tu o tii tot cu a ta. Nu ma mira, ca doar ai 16 ani...
|
Sa stii ca singurul scop cu care am intrat eu pe Hondafan a fost sa investighez posturile tale si sa vad daca nu cumva spui ca S2000 are 240 de cai. Nu stiu ce ai recunoscut si nici cu ce o tot tin eu, dar na, ai dreptate pentru ca tu esti adultul matur care a trecut prin multe in 22 de ani si nu te pui cu toti pushtii de 16 ani... :wink:
|
Re:
Quote:
|
Lasa, nu iti mai pierde vremea cu mine, ai tu dreptate... :wink:
|
nu cred ca v12 de la bmw dar cel mai pacatos e y20dth de la opel e o panarama
|
RB26DETT
1 Attachment(s)
CEL MAI TARE MOTOR PT TUNING ESTE RB26DETT
HKS L-A PUS PE UN 180SX L-A TUNAT LA 1100BH SI A SCOS 0-100 IN 1,2S SI SFERTUL DE MILA IN 7,72S |
am impresia ca prin anii 80 bmw-ul a facut masina de formula 1 de 1,5l cu turbocompresor folosind motorul (sau cel putin o mare parte din el) de la bmw 2002. au dus motorul in 1500 de cai si dupa aia FIA a interzis turbo pe masinilie de F1.
acum imi cer scuze ca zic si eu chestii pe care le-am vazut pe discovery... desi aveam impresia ca motorul de 2002 ar avea 2l si nu 1,5l asa ziceau aia acolo. oricum motoarele cu turbo pt f1 erau limitate la 1,5l (si 3l aspirate normal). |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re: RB26DETT
Quote:
|
Re:
Quote:
|