![]() |
Re: Primul meu Porsche :)
frumoasa masina,te gandesti sa faci modificari la ea mai mari ...:D
|
Salut,
Merci. Din pacate la modificari nu ma bag. Imi plac masinile stock. Mai ales ca la asta am garantie pe care vreau sa o extind. Tot asa mai am un Opel Astra Coupe (Bertone) care o intretin in stare stock doar cu piese GM. Fixatie personala :) |
Salut!
Frumoasa achizitie! Am cautat sa vad dar nu am vazut ce motorizare are 2.7 sau 3.2? Ce ai putea sa imi spui de masina? sau mai bine te voi intreba mai spre vara :D , despre fiabilitate, placerea de a conduce... Ma bate gandul si pe mine la un exempar de acesta pe vara viitoare de prin ani 2006 in sus pe la 25.000euro (sotia nu prea ii de acord ca are doar 2 locuri, dar rezolvam noi cumva :P ) sau un BMW 630 cabrio.... vedem.... |
Quote:
|
Quote:
Nu o sa te mai saturi sa o conduci. A mea este 2.7 Eu am luat ultima generatie din motoarele 2.7 (987). Sunt foarte bine puse la punct. Am sapat in draci si nu am prea gasit nici o problema cu ele. Au 1-2 probleme comune, din care una se pare ca o am si eu. Este un senzor care nu vede mereu ca ai apasat ambreiajul si iti da un mesaj de eroare. Eu am sa o rezolv in garantie, dar din ce am citit, reparatia costa in jur de 100E si se face intr-o ora. Nimic grav sau deosebit. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:20. |
- Copyright 2026 4Tuning