![]() |
Re: Karting in Cluj
salutare baieti. In momentul de fata unde te poti da cu kart-ul in Cluj ? eventuale tarife ? Multumesc !
|
Karturi gasesti in parcare la Polus. Preturi habar nu am.
|
aha. o denumire a strazii ? :D pentru ca nu sunt din cluj si habar n-am. functioneaza si acum o data cu venirea frigului ?
|
polusu ii mall-ul ala mare cum vi din Floresti inspre Cluj
|
Nu stiu adresa Polusului. Nu ai cum il rata daca iesi din Cluj si o iei inspre Oradea. Treci de Arabesque, Praktiker, si pe urma este un pod de trecere peste sensul opus de mers, te urci pe el... si ai ajuns in parcare la Polus.
Daca ai ajuns in drept cu Metro, intoarce-te inapoi. |
calea avram iancu ...47 parca
|
Evenimente Polus:
1. Karting data desfasurare: 21.11.2008 ora: 13:00 desfasurare: vineri cel mai bun timp 2.Trabi Race data desfasurare: 22,23.11.2008 desfasurare: 11:00 sambata: Calificari 15:00 duminica: finala Obligatoriu : Permis de conducere 3.Curse+Demonstratii cu masinute cu propanol data desfasurare: duminca 23.11.2008 ora : 16:00 locatie: Foodcourt-Polus Pentru inscrieri si mai multe detalii,trimite-ti un mail la : [email protected] |
[QUOTE=GabiByte;675094]am auzit o chestie, ca ei schimba numere la karturi. nush daca e adevarat, dar se poate. eu nu inteleg o chestie. e asa greu sa le faci sa mearga la fel? e asa greu sa te ocupi un pic de ele? Ca totusi pretul platit nu e unul mic.
GabiByte...tin sa te anunt ca numerele nu s`au schimbat intre ele, iar daca nu ai habar de intretinere in domeniu..nu ai ce sa postezi :) dintr`o fabrica toate masinile ies la fel ? nu cred |
pe muncii mai exista karturi??
cam ce tarife is acolo??? |
pe bl muncii nu mai exista de 1 an :)
|
in polus numa 2 carturi merg cat de cat bine...
ii 30 lei - 8 minute si mi se pare ca seara dupa ora 8 ii 28 lei :lol:(reducere) pista e buna.. dar la carturi sar mai putea lucra. |
si in parcare la polus este singurul loc unde sunt karturi ?
nu este nimic indoor, ceva ? |
si in kartodrom sunt karturi :)
|
ala de pe bulevardu muncii ?
am inteles ca ala s-a desfintat ... sau este altu ? |
la alea de pe muncii era ok . aveai tururi cronometrate si circuitul era bine gandit . partea proasta e ca acele kart-uri erau aiurea . la primul kart am rupt scaunul (65 kg) iar apoi am primit alt kart practic fara directie . am intrat de 2 ori in cauciucuri . kart-urile din gheorgheni merg si alea ca dracu' ... unul mai tare .. altul mai incet . partea buna era ca te puteai baga cu masina cu tot pe circuit acum vreo cateva luni .
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:10. |
- Copyright 2026 4Tuning