![]() |
Re: Problema aeroterma dacia 1410 injectie
Quote:
si de ce ai macelarit aeroterma aia cand puteai sa o scoti afara si sa o repari ca la carte bara aia de rigidizare se desface de la suruburile de pe stalpul din dreapta si apoi se forteaza nitel spre scaun si se scoate aeroterma afar fara probleme de pus inapoi pe masina e mai greu ca tre sa desfaci grila aia exterioara pe unde intra aer in masina si sa urmaresti gaurile alea doua de aer sa intre aeroterma in ele |
am verificat azi capsulele vacumatice si chestia aia de directionare vacum toate sunt defecte.....daca le apas cu mana atunci stau toate capsulele...
am ajuns la concluzia ca trebuie sa fac ceva mecanic ca sa pot actiona capsulele....adica sa cumpar niste butoane ca si acelea de la soc si cablu de frana de la bicicleta sa le montez undeva ascuns pe sub bord ca sa pot actiona manual capsulele... eu cred ca va tine mai mult asa decat sa cumpar toate capsulele vacumatice si plasticul acela de directionat... daca a facut cineva asa ceva il rog sa ne impartaseasca si noua ce si cum... |
Marian06tzw eu am facut asta cand am luat masina(reparatie capitala la aeroterma)dar anu asta a cedat caloriferu
stii ca de bara aia de rigidizare se prinde si coloana de directie?crezi ca poti sa tragi de ia ca de o carpa? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Dupa parerea mea inginerii ce au proiectat au fost niste idioti,s-au apucat de vacuumuri si alte prostii cand puteau sa conceapa de la inceput un sistem pe cabluri cum au mai toate masinile. Sa nu-mi aduc aminte ca aerisitaorele laterale baga doar aer rece....:shock::shock::shock: |
| All times are GMT +2. The time now is 19:32. |
- Copyright 2026 4Tuning