![]() |
Re: Mk 3 1.8 GT
Arata bine cu noua suspensie!!!;)
|
4 Attachment(s)
Alte poze.
|
hai salut,
ai reusit s-o reglezi? iti mai atinge? io acuma vad - nu ai cauciucurile corespunzatoare pe spate, pune-i ceva de genu 195/45/17 sau 40 . ele trebuie sa fie putin mai mici ca latime, sa fie "trase". nu o sa mai ai probleme si o sa o poti lasa mai jos. fa o proba. brgds edi |
Pai nu gasesc nicaieri nici macar 205.40 daramite 195.40 sau 45 :(
|
1 Attachment(s)
nasol moment.
la noi in cta sunt cateva vulcanizari dastea mai mari care vand shi cauciucuri s/h - au aia stive. chiar ieri am fost shi mi-a cerut pe un cauciuc pe 15' s/h 1 mil cam mult, dar ai de unde alege. ps : cred ca asta-i problema la tine - ca-s cauciucurile prea late. incearca cu ceva mai mic, sa fie tras precum asta din poza. brgds edi |
Mda.. prin Oradea nu gasesc cauciucuri care sa-mi fie bune.Astept oferte din alte orase.
|
Gata .. am cauciucuri. 205.40.17 :) dupa ce o las mai jos facem poze !
|
asteptam poze.
shi incearca sa-i faci la toata mashina - nu numa la roti :) brgds edi |
8 Attachment(s)
Cateva pareri va rog ! Cred ca ceea albastra va ramane.Ce ziceti ?:rolleyes2
Hayonul il voi inchide si mai vine o preche de angel eyes.In 2 aprilie ne apucam de treaba. |
1 Attachment(s)
Si un vt cu bara albastra.
|
Si eu zik pe fata ala albastru!!!
|
Pai daca tu zici atunci clar aia o sa o pun ! :)
P.S. Nu mai dai nici un semn de viata .. :P |
P_C_D...masina asta ai luato cumva din satu mare?..si eu zic ca bara albastra mere...:D
|
Aia galbena arata mai euro...aia albastra mai kitch...orucm eu asi luao pe aia galbena...
|
e marf aia albasta, crek o sa dea bne p masina, e ft agresiva. pragurile snt mishto. bara spate o sa o integrezi ? e marf ideea cu bara pana i stopuri, chiar imi place cum da.
succes in continuare, ai grija d ea;) e ft fruoasa. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:48. |
- Copyright 2026 4Tuning