![]() |
Re: Daewoo Cielo '97
Quote:
|
7 Attachment(s)
sa revenim...cu cateva modificari de astazi si anume:
-badboy fata/spate -astupat manere usi spate, iala portbagaj, antena, santurile de pe usi |
Interesant badboy-ul spate, astept sa vad produsul final.
|
saptamana viitoare poate am norocul sa intre la vopsit :>
|
6 Attachment(s)
astazi am montat diuze stropitor de opel insignia, si am pus un cablu de frana pt bicicleta pt deschiderea portbagajului din habitaclu in caz ca se strica actuatorul deoarece am astupat iala...si cam atat pt ziua de azi
|
1 Attachment(s)
luni ma duc la vopsit :X drept urmare astazi am scos interiorul masinii a mai ramas decat scaunul soferului si mocheta care le voi da jos cand ajung la vopsitor (sa am pe ce sta pana acolo :D)
|
si astazi am dus masinica...am cumparat vopseaua si tot ce trebuie, culoarea va fi rosu toreador...adica o idee mai deschis decat ce e acum pe masina :X sper sa iasa frumos, pe monstra mi-a placut foarte mult acum sa vedem :D
|
bafta la vopsit sa iasa cum iti doresti si sa o vedem cat mai jos :twisted:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
inca putin si e gata :X
|
frumoasa masina si chiar imi place cum o intretii ...acelasi rosu vreau si eu sa o fac in cazul in care nu o vand .abia astept sa vad cum o sa iasa.
|
Quote:
|
la eleron nu o sa renunt...chiar imi place cum da, saptamana asta trebuie sa fie gata, revin cu foto!
|
2 Attachment(s)
cateva cadouri pt masina :D
-faruri N-Joy -kit xenon 6000K -toba sport din inox, iesire 100mm -sters rama la nr -vopsit grila negru mat |
toba este noua sau ai luat-o de pe vreun bmw ? seamana prinderile
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:13. |
- Copyright 2026 4Tuning