![]() |
Re: Schimbari pe forumul 4Tuning - Zone comerciale si nu numai
la fel si eu sustin ideea cu butonul de "closed"
|
- Este interzisa dublarea topicurilor
adica nu am voie sa fac mai multe topicuri cu acelasi produs,dar in diferite sub-forumuri (ex: opel,oltcit,tuning interior...) cum am eu scaunele fk de vanzare,in mai multe sub-forumuri ? |
Ar trebuii sa stii deja lucrul acesta, este in regulament de o perioada buna de timp.
Quote:
|
Edit.
Pana am scris si postat, s-a scris deja raspunsul. |
Foarte logica treaba si foaaaaarte utila frate...
Ma saturasem de cate dubluri de topicuri vedeam si cate upp-uri pe zi vedeam... ! BRAVO ! Un lucru bun !;) :paper: |
Quote:
dac avrea ceva contacteaza pe mesaj privat si stabilesc detaliile astfel se evita spam ul la fel as dori sa avem optiunea de a ne edita postarile nelimitat pentru ca altfel daca e un anunt de lunga durata si trebuie schimbat trebuie sa sterg tot si sa postez din nou iar acest lucru este chiar incomod |
Forate buna treaba asta
|
Quote:
|
Ce se va intampla cu topicurile care deja sunt sticky ? Vor trebui sa plateasca pentru a ramane sticky.... ?
|
Quote:
Editarea de lunga durata nu e un lucru bun,dar sa-ti dau si un exemplu: pui ceva la vanzare,un cdplayer sa spunem, si in descriere uiti sa precizezi ca se vede doar jumatate de din display;cumparatorul il primeste,si tu intre timp modifici anuntul si scrii ca are defect,si ca cine il cumpara sa-l accepte asa cum este,ti se pare ok? La anunturile care se intind in timp se poate preciza de la inceputul topicului "Update in ultimele posturi" si atunci o sa poti avea "la zi" tot ce vinzi,fara sa editezi primul sau oricare mesaj pentru asta :) |
Quote:
|
ar fi bine sa existe posibilitatea ca primul mesaj dintr-un topic sa poata fi modificat de catre autorul topicului. In acest fel, cine doreste isi poate modifica lista de produse ramase la vanzare si actualiza preturile chiar in primul post, sa fie mai usor de urmarit anuntul
|
Quote:
1.este atat de greu sa se mentioneze la baza postulu ca a fost editat de x in data y? Asa nu mai e loc de comentari ca se vede clar daca a fost schimbat anuntul. 2 ce il impiedica sa returneze coletul? 3 majoritatea nu citesc ce s-a comentat, citesc primul post si degeaba scriu pe undeva ca s-au dat produsele respective sau ca mai am si altele |
Eu am mai multe anunturi si ar trebui sa se dea voie macar la 10 up in 24 h ,am dat up la 5 anunturi astazi,trebuie sa dau iar 5 maine si iar 5 poimaine,eu cred ca ar trebui marita limita.
|
tu ai 100 de topicuri cu 100 de modele de leduri si luminite! nu poti sa le unesti intr-un topic? ca sa nu incarci o pagina de bazar cu anunturile tale?
Sustin si eu ideea de a putea sterge topicurile vechi din bazar! |
| All times are GMT +2. The time now is 02:15. |
- Copyright 2026 4Tuning