![]() |
Re:
Quote:
...si cu butelia de GPL langa boxa..nu pre` e bine |
1 Attachment(s)
ori ce tunign incercati voi sa faceti pe dacie peste masinuta asta nu o sa treceti o dacie adevarata :wink: :lol: :twisted: :D
|
1 Attachment(s)
scuze mam grabit ori ce tuning incercati voi sa faceti pe dacie, peste masinuta asta nu o sa treceti, o dacie cu adevarat frumoasa
|
adica a fost frumoasa... poate o sa mai fie daca o repara. am inteles ca a fost grav avariata
|
eu din cate stiu nu mai exzista da tot ce e posibil ori cum a fost si ramana cea mai frumoasa dacie
|
alte poze cu masina asta nu mai are nimeni,puneti-le aici sa la vad si eu\\noi :o
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
Cand vad masina asta ma apuca raul de la stomac sa mor yo . . .o tiganie mai mare nici ca se putea face . . . la gunoi cu ea :evil: :evil: :evil: :evil:
|
subscriu la ce a zis dl. presedinte Ford...
jante,vopsea si faruri irosite degeaba.... |
frumusica pt o 1310...Dar pp ca este cam mare investitia.Dupa mine nu se merita..Pt ca oricum nu mai ia nici un ban pe ea...
Asa,acum partea interesanta :fuge? Degeaba e frumoasa daca nu fuge.... |
Avea motor de fuego. 78 CP parca. Cam slab.
Nici mie nu imi place design-ul |
78 avea initial motorul cind era nou..dar cite milionane de km o avea la bord asta e altceva....Creste nr de kilometri cum se pierd caii pe drum...
daca are peste 200 000-300 000 nu mai are 78 nici cu armata! poate vreo 70 asa sa zicem,depinde cum e intretinut |
1 Attachment(s)
Arata frumuos din fata Dacia, e deosebita fata de celelalte, spatele cred ca se puteam mai bine,e cam urat,uitati alta poza.
|
ii cam ridicata de spate... oare si cu astea cat de cat modificate se mai cara cartofi?????
parerea mea ca ii mai fainutza ca si una normala da eu as fi ales alte elemente... spoiler de ala M-style deja zici ca ii model standard pt orice masina tunata :cry: aripile is latzite fain si si rotile is fainutze... |
1 Attachment(s)
Ce am mai facut in ultimul timp :
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:48. |
- Copyright 2026 4Tuning