Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bazar AUTO - MASINI (https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini.html)
-   -   URS 327 I Batranu VEC (https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/28917-urs-327-batranu-vec.html)

naka66vio 05-01-07 19:24

Re: URS 327 I Batranu VEC

eu nu inteleg de ce nu se vinde ursul asta dupa parerea mea e prea adevarat si la exterior in afara de o bara fata si una spate noul propietar nu prea are ce sai mai faca la interior la fel nu mare lucru daca vrei sa o faci tun.e o masina care merita tot respectul e facuta foarte bine si omul zice dars e si vede ca nu necesita nici o reparatie.f frumoasa oricum eu in lokul tau nas vindeo

colegutu_2005 05-01-07 19:36

dak mai dai 1500 euro tio dau pe a mea dak te intereseaza:D uitate la threadu meu:https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/30399-vand-golf-3-impecabil-super-okazie-ieftin-rau.html
dak te tenteaza dami un telefon ceva.....sau pe net aici..cum crezi tu...dar mai jos de 1500 in niciun caz...ca diferenta

syncron 05-01-07 21:53

sal Naka66 lumea se uita si i se pare dubios cand un lucru e ieftin , dar si cand e scump ,asa e omu io am facuto ptr.mine si pozele sant reale si facute destul de recent si sa inteleaga lumea dc. o vand asa ieftin am cumparat un teren si ma zapacit vecinu sa fac gardu si pe teren am dat tot ce aveam ,gardu costa destul si tot ma intreaba lumea in ce sau bagat banii e sau bagat cam asa in mare : aripi spate + sort spate + vreo 3 petice la capete prag 300 e - vopsit 600 euro distributie + role 50 euro chiuloasa 150 euro punte spate 150 euro diferential blocant 200 euro volan +butuc 50 euro ploapa 20 euro set ambreaj 250 euro placute fata spate ate + lucas 50 euro ulei racing 10-60 +filtru 100 euro antigel rosu 30 euro caseta directie noua furtune frana care vrea sa faca o socoteala si verificam daca toate astea sant noi sch. recent

naka66vio 05-01-07 22:07

asa ziceam si eu.daca cereai din prima pe ea 5000cred ca aveai oferte mai multe.ziceau numai lasi nimik etc.dar lumea nu stie si isi cumpara fel de fel de ursi aranjati pt vanzare numai tezecuri cand aici sunt o gramada tun care nu necesita nici o reparatie cum e si al tau si mai am vazut aici unul la 3000 un 325ix care lam vazut si in vitan live si e cu adevarat la fel de grozav.numai daca faci o mica socoteala doar ce ai bagat u in ea trece de o mie siplus ca masina ai reusit sa o faci f bine nu aiurea.
uuuuuuuuppp pentru o masina frumoasa si cu o combinatie grava 2,7 cu 2,5 cu autoblocant si tot ce e necesar ca sa ti faci si de cap cu ea si sa nu te faci de rusine in fata la masini cu pretentii.

syncron 05-01-07 22:10

masina mai are nevoie de cablu frana mana interioru arata f. bine fetele de usi sant negre scaunele sant normale suspensia e normala ca io circul zi de zi cu masina si la drumurile noastre numai calm nu ajungi la destinatie asta in caz ca ajungi :)) mai are traseu evacuare de pisica finala de inox cu atenuator de zgomot si mai nou are si alte jante ats , pana acum masina are cumparator la 3150 euro si sar putea sa plece zilele astea am zis care ofera mai mult a luato , si care vrea o masina adevarata sa se gandeasca ca decat sa dea 2700 pe o masina care mai tre vopsita tinichigerie shi etc . si sa mai bage in ea o galagie de bani .Asta nu inteleg multi zic aia e mai ieftina cu 300 de euro da nu gandesc si cat mai baga in ea ,si partea proasta ca nimeni nu-ti plateste investitia , asa ca io merg in orice service ptr. orice verificare dau o masina ca noua si pretu zic ca e ok acte la zi ,si aici cu parerea pot sa-si dea cei care sau apucat sa bage banii in masini asa ca cine o ia va avea o masina din care nu iese rugina nici peste 5 ani

naka66vio 05-01-07 22:14

da multi gandesc ca daca iau una de ex la 2700 mai baga 300 in ea si iese tun dar nu se gandesc ca pe langa aia 300 sar putea sa mai bage inca 1000.eu ce vad aici si ceam vazut si in pozele de mai sus asta este o masina luata de la 0 cu tinichigeria si vopsita schimbat tot ce trebuia schimbat plus combinatia care o are la motor plus autoblocant plus tot ce are.daca sa vandut sau o sa se vanda felicitari noului propietar si il asteptam la bmw forum cu modificarile care o sa i le faca

syncron 05-01-07 22:18

Colegutu 2005 eu am evaluat masina mea la pretu pietei nu la cum arata si cat am bagat in ea diferenta intre preturile noastre e de 1300 euro facem targu daca accepti sa mergem intrun service si tu scazi tot ce e de reparat la golf si io la bmw ca la km aia e ca noua ce zici de acord ?

colegutu_2005 05-01-07 22:25

mah...mi se pare o idee buna...dar mai jos de 1500 nu las:D
tu te pricepi ok??? la masini ma refer...ne intalnim dak vrei....o evaluezi....tu..dak vrei si serviceu....pe mine nu ma intereseaza sa o duk pe a ta in serviceuri stiu cum este cu ursiii altfel nu ma bagam,...am 3 in curte...eu zik doar ca asta este pretul masini mele si stiu ca si masina ta sar putea sa aiba bube...si paote si a mea..ca n usunt noi...stii ca vb degeaba pe ent...dak eshty tentat...ne itnalnim...di ncate stiu eu dak nu gresesc n ustam prea departe unul de celalalt..dak n ugresesc..10 min:D nu are rost sa mai comentez...dak vrei ne intalnim si vb,...eu sunt disponibil si maine ...astept un semn dak este..ciao

syncron 05-01-07 22:26

initial masina a fost mai scumpa ca avea muzica alpine si magnat piele recaro da omu nu prefera sa dea 4000 pe ceva tipla asa ca am facuto mai ieftina dar tot nu mam abtinut sa nu i bag un autoblocant daca ma interesa sa castig cat mai mult nu mai avea blocant are si boxele ramase pe ea alpine +jbl cabluri un set de stopuri originale mai dau inca un diferential un cardan o flansa si un set mai misto de jante ,si de tras asaa cum e acum trage ca o masina noua cred ca are vreo 180 cp dar e lejer asa cum e si merge nu ma vait a dus ceasu sus deci care da peste 3150 rapid sar putea sa o ia 0723889623 si nu o sa regrete garantez

colegutu_2005 05-01-07 22:31

apropo...ca nu citisem ce scrisesei mai sus...sa stii ca masian ta paote nu necesita reparatii sau chestii de genu asta...ai facuto toata..paote de vanzare poate nu..ideea este sa n ufi fost lovita..si fi plekat lonjeroanele pe udneva sau captusita pe dedesubt..sper sa n ufi fost schibmat botu sa uchesti de gen uasta....dak intr-adevar nu are nimik di nce am spus mai sus...cu adevarat este o masina tapana...dar nu poti sa spui ca nu a luato si pe ea rugina...la vremea ei..aku mca e revopsita si chituita normal ca n use ma ivede nimik...dar la iarna care urmeaza in maxim 1 an nu are cum sa nu aisa rugina are 20 ani mai fratilor am si eu bmw si sunteti multi care aveti...putine sutn cele care nu au rugina la ani ashtya....iar parearea mea...zicea baiatu ala sa ceri 5000 de acord cu el...dar nu face 5000 si dak cereai atata cred k nu mai posta niciunu....oricum din cate vad eu nu prea multa este interesata...multi vorbesc sa se afle in treaba...
CE SA ZIK MASIAN ARATA BINE..CUM AI SPUS SI TU AI DAT IN EA...DAR AI SI BAGAT BANNI CEEA CE CONTEAZA...SANSE MARI SA FIE CU MZICI TU SA FIE OK MASINA DAR POSIBIL SA EXISTE CA INTOTDEAUNA UN "DAR"

syncron 05-01-07 22:35

lasa un tel si vb maine ca ma suna si omu care vrea sa o ia sa mergem la un service sa se convinga pai am vb clar daca a mea are bube le tratez io din bani mei doar nu ziceam asa sa o vand dupa ce ca dau o masina de 20 de ani cu garantie ,unde ai mai auzit asa oferta io am fost corect am aratat cum sa lucrat la masina nici nu am zis ca toate reparatiile sau facut la sange si mai ales daca ai ursi sti direct unde sa te uiti io am cuvant si am vb cu omu sa ma intalnesc maine pe urma te sun si vb si cu tine la cea mai buna oferta sa dus

colegutu_2005 05-01-07 22:37

bene coane ce sa zik...dak te tenteaza ne intalnim....nu la mijto ca altfel nu are rost...eu n uam nimik de ascuns in legatura cu masina...ce sa zik...din punctu lme ude vedere faci ce vrei sper sa o da cui zici tu sa faci alegerea cea buna...dak te hotarasti ma cauti 0723 686 916

syncron 05-01-07 22:42

nu a fost lovita nici umblat la lonjeroane avea putina rugina la sortu spate la capete prag si suportu bateriei care e in porbagaj sau inlocuit toate in atelieru ala unde sant pozele alea si poate imi arati si mie chitu tu crezi ca io dadeam 600 la vopsit sa vopsesc chit ? sant atatea detectoare de chit mergem si acolo nu am cerut 5000 ptr .ca sant constient ca nimeni nu plateste decat pretu pietei io zic ca la cum e masina e un pret bun

colegutu_2005 05-01-07 22:46

akum nu are rost sa ne contrazicem dar vrei sa zici ca atunci cand iai facut aripile spate...si tia facut tinichigiu sablonu ala di ntabla cu taietui..si la sudat....vrei sa zici ca la facut perfect drept adik rotund din tabla????si nu a chituit delok??? doamne fereste eu sper sa n uo iei in nume de rau..sa fie ca tine si sa n uaiba pik de chit....dar cand vopesti o masian veche de 20 ani care a fost si mers cu ea..zi keu ca nu are cum sa nu fie putin chit pe kolo pe kolo care poate sa crape...iar dak nu are nimik altceva grav onoare tie poti sa spui ca ai ink o masina tipla cum nu au multi....cu toate ca sutn multi ursi in lumea curselor...multi au numai probleme pe dedesubt...sau au fsot facuti din bucatele de puzzle:D sper sa nu te superi...dar asa sutn facuti multi
clar masian isi face fiecare banut din ce ai povestit tu si din ce se vede in poze...de cat timp zici ca ai masian asta????

syncron 06-01-07 08:13

sal nu am dc .sa masupar dar daca urmareai toate pozele ,io am zis ca aripile adik. contururile sant originale acolo nu e o tabla umflata la nici o interventie nu sa folosit autogenu tot e facut electric stiu ce zici de masinile coapte ai dreptate dar aici nu e cazu ,iar daca vream sa castig cat mai mult mai vindeam separat din piese ,puntea si diferentialu ,flansa si cardanu sant schimbate inainte de craciun ,puteam sa le dau separat acumiam mai luat si jante am lasat pe ea si boxele + cabluri atat timp cat e la mine nu pot sa ma abtin ma roade si mai iau cate ceva

All times are GMT +2. The time now is 16:53.

- Copyright 2026 4Tuning