![]() |
Re: masina noua ieftina pt parinti. cat mai repede
exact mai vreau si o suma de bani dar care trebuiesc virati tot in contul firmei.se poate acoperi suma cu factura.
tu iei masina fara avans? |
pai sper sa se poata fara avans sau unul cat mai mic. cat despre astra...sincer inclin tot catre accent. e de conceptie mai noua, tehnologie mai noua, garantiae de 5 ani sau 100.000 km...adica e bine.
|
mda. se pare ca s-a modificat schimbarea. eu abia azi am reusit sa vb cat de cat cu ei si sa aflu ce e in capul lor :) deci: tata vrea masina in care sa poata baga multe lucruri eventual voluminoase. rezulta de aici ca trebuie un hatchback sau chiar break. in rest nu-l intereseaza ce are si ce n-are. mama vrea a/c, asta e problema ei cea mare. eu vreau sa aiba servodirectie, abs, preferabil airbaguri pt ambele locuri fata, geamuri electrice fata, un radio-cd cu 2 boxe dar asta e ultima pe lista ca totusi cu 100 eur gasesti de cumparat separat ceva simplu pt ei doi, inchidere centralizata. motorul poate sa fie orice. un 1.4 benzina cred ca e suficient pt ei si treburile lor. iar diesel nu cred ca se justifica sa luam pt ca nu cred sa faca foarte multi km pe an... asa ca astept in continuare propuneri si sugestii tinand cont de ce am scris acum. si de 10-11.000 cu toate taxele. avans cat mai mic. cat mai zero :)
|
ia-ti logan.
|
pai la cat am apucat aseara sa ma uit pe net s-ar parea ca asta e cam singura varianta...dar mai caut.
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:14. |
- Copyright 2026 4Tuning