Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Volkswagen Polo 6N (MOVu`) (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/288876-volkswagen-polo-6n-movu.html)

pleata_cristi 23-11-11 19:38

Re: Volkswagen Polo 6N (MOVu`)

Frumoasa masinuta....Sa ai parte de ea muuult timp!....in ce priveste faza cu cainii....suntem in romania si asta ne "preocupa" tot timpul

iulian.harabagiu 23-11-11 19:47

Quote:

Originally Posted by pleata_cristi (Post 4736301)
Frumoasa masinuta....Sa ai parte de ea muuult timp!....in ce priveste faza cu cainii....suntem in romania si asta ne "preocupa" tot timpul

Multumesc mult! incerc pe cat posibil sa o ingrijesc, eu pe ea, ea pe mine...da de acord cu tine, si din pacate ne preocupa mult prea mult!

iulian.harabagiu 01-12-11 20:13

3 Attachment(s)
Daca tot e vb de Romania...hai sa pun si eu niste poze destul de ok de asta seara cand am iesit la o plimbarica. In prima poza e gheata si nu apa.

iulian.harabagiu 13-12-11 19:30

Cadou de Mos Nicolae, mai intraziat, masinuta mea a primit un body kit custom facut in parcare. mai precis o a doua indoitura de la o lovitura usa in doar 2 luni. De la o tanti de la tara care s-a suit in masina ca in tir si mi-a indoit panoul spate deasupra rotii. superb:|

Boasa 14-12-11 09:25

Stai linistit, e plina lumea de aceste caractere!
Eu eram intr-o parcare si ma uitam la un mos cu o dacie cum dadea cu masina in spate si intra in a mea, am tipat si tot degeaba!

iulian.harabagiu 14-12-11 15:10

Quote:

Originally Posted by Boasa (Post 4777064)
Stai linistit, e plina lumea de aceste caractere!
Eu eram intr-o parcare si ma uitam la un mos cu o dacie cum dadea cu masina in spate si intra in a mea, am tipat si tot degeaba!

Pacat de saraca masina..nu ca ar fi a mea ca si la ford am 3 culori pe masina de la lovituri de la usi...dar stii cum e, te loveste pe tine. :| pai si ce i-ai facut? ti-a avariat-o rau? La mine oricum treaba nu ramane asa :)

Boasa 14-12-11 16:56

Aripa stanga spate era un pic infundata, nu i-am facut nimic ca stiam ca o sa o bag la modificat si ma gandeam ca nu are rost sa ma complic

iulian.harabagiu 14-12-11 16:59

Quote:

Originally Posted by Boasa (Post 4777720)
Aripa stanga spate era un pic infundata, nu i-am facut nimic ca stiam ca o sa o bag la modificat si ma gandeam ca nu are rost sa ma complic

da, la tine a fost treaba cu modificatul...tot acolo e si la mine:| nu am curajul sa o duc la indreptat ca sunt sanse mari sa imi crape vopseaua

gny6n 14-12-11 21:41

Welcome to the club :)),eu am primit GRATIS daca iti poti da seama >:) recent un tuning de invidiat pe ambele usi ,stanga dreapta cate 2-3 indoituri si cadou vopseau dp usa masinii care mi-a facut cadou tuning-ul,don't worry in romania iti trb masina lui Mell Gybson din Mad Max sa faci fata >:)). Se rezolva usor cu ventuze costa cam 50 ron de indoitura ,nu afecteaza cu nimic vopseaua :D .bafta si vb lu Boasa nu-ti face prea multe griji We Live In Romania Shit Happen Every Day Here !! :D bafta si tinene la curent 280 >:)

iulian.harabagiu 15-12-11 06:22

Quote:

Originally Posted by gny6n (Post 4778288)
Welcome to the club :)),eu am primit GRATIS daca iti poti da seama >:) recent un tuning de invidiat pe ambele usi ,stanga dreapta cate 2-3 indoituri si cadou vopseau dp usa masinii care mi-a facut cadou tuning-ul,don't worry in romania iti trb masina lui Mell Gybson din Mad Max sa faci fata >:)). Se rezolva usor cu ventuze costa cam 50 ron de indoitura ,nu afecteaza cu nimic vopseaua :D .bafta si vb lu Boasa nu-ti face prea multe griji We Live In Romania Shit Happen Every Day Here !! :D bafta si tinene la curent 280 >:)

:)) nebun ca de obicei, aia era bonus de la tuning, un vinyl aplicat profesional se pare ca, mie nu mi-a ramas vopseaua de pe usa dar am descoperit ca a frecat-o cu vesta(mai precis cu fermoarul) si mi-am tras 2 mini white stripes B-) ca si cand eram mic si ma jucam nfs. Mda..asta e, aici traim:| ce e mai naspa ca masina mea e si proaspat vopsita si pus la punct, de`ar stii neamtul ce s-a ales de treaba lui in romania:)) zici tu ca nu iti crapa vopseaua? la mine e ridata unde a lovit-o are o suprafata nu la fel de neteda ca cea din jurul ei. Pai va tin, mai ales pe tine, tu esti chiar langa transformator:))

gny6n 15-12-11 10:02

:)) :))

DonnLuca 15-12-11 15:28

pune poze!!!!!:lol:

iulian.harabagiu 16-12-11 06:26

Quote:

Originally Posted by DonnLuca (Post 4779317)
pune poze!!!!!:lol:

sa`mi incarc draijbaru` de telefon:)) sau poate iesim la o sedinta foto:-w asa era vba

DonnLuca 16-12-11 10:03

Quote:

Originally Posted by iulian.harabagiu (Post 4780389)
sa`mi incarc draijbaru` de telefon:)) sau poate iesim la o sedinta foto:-w asa era vba

tu pune o poza aici sa vada lumea!:lol:

iulian.harabagiu 30-12-11 14:45

11 Attachment(s)
dimineata dupa un drum de BV :)
exceptie prima poza cand hotaram unde sa mergem
In a 7a poza (dreapta spate) se vede indoitura despre care vorbeam.

All times are GMT +2. The time now is 16:53.

- Copyright 2026 4Tuning