![]() |
Re: Volkswagen Polo 6N (MOVu`)
Frumoasa masinuta....Sa ai parte de ea muuult timp!....in ce priveste faza cu cainii....suntem in romania si asta ne "preocupa" tot timpul
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Daca tot e vb de Romania...hai sa pun si eu niste poze destul de ok de asta seara cand am iesit la o plimbarica. In prima poza e gheata si nu apa.
|
Cadou de Mos Nicolae, mai intraziat, masinuta mea a primit un body kit custom facut in parcare. mai precis o a doua indoitura de la o lovitura usa in doar 2 luni. De la o tanti de la tara care s-a suit in masina ca in tir si mi-a indoit panoul spate deasupra rotii. superb:|
|
Stai linistit, e plina lumea de aceste caractere!
Eu eram intr-o parcare si ma uitam la un mos cu o dacie cum dadea cu masina in spate si intra in a mea, am tipat si tot degeaba! |
Quote:
|
Aripa stanga spate era un pic infundata, nu i-am facut nimic ca stiam ca o sa o bag la modificat si ma gandeam ca nu are rost sa ma complic
|
Quote:
|
Welcome to the club :)),eu am primit GRATIS daca iti poti da seama >:) recent un tuning de invidiat pe ambele usi ,stanga dreapta cate 2-3 indoituri si cadou vopseau dp usa masinii care mi-a facut cadou tuning-ul,don't worry in romania iti trb masina lui Mell Gybson din Mad Max sa faci fata >:)). Se rezolva usor cu ventuze costa cam 50 ron de indoitura ,nu afecteaza cu nimic vopseaua :D .bafta si vb lu Boasa nu-ti face prea multe griji We Live In Romania Shit Happen Every Day Here !! :D bafta si tinene la curent 280 >:)
|
Quote:
|
:)) :))
|
pune poze!!!!!:lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
11 Attachment(s)
dimineata dupa un drum de BV :)
exceptie prima poza cand hotaram unde sa mergem In a 7a poza (dreapta spate) se vede indoitura despre care vorbeam. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:53. |
- Copyright 2026 4Tuning