Re: My car vw polo 6n 97
Quote:
Originally Posted by iulian.harabagiu
(Post 4730734)
Vad ca e o problema destul de deasa, asta cu consola centrala si eu am 2 crapaturi in ambele colturi de sus, ma gandesc sa ii pun o folie neagra lucioasa sau carbon texturat 3d. Pe forum ziceau ca e treaba migaloasa cu cele 3 suruburi de sub scrumiera. Erau mai mici dar de la delimitatoarele de viteza inalte pana la un cer au tot avansat. Cu adevarat impecabila masinuta. Cu ce le cureti? Spor la treaba!
|
Da am observat caci cam la toate gasesti problema asta cu plasticul acela de la consola crapat,cei drept acesta este al 2 lea polo 6n care il detin ,si la primu am avut aceas problema cu plasticul acela,cat despre folia aceea cu textura de carbon 3d chiar m-am gandit bine si cred ca ar da bine la aspectul interiorului,cat despre curatat le-am dat jos ,le-am bagat in cada si dai cu dero cocolino si ce am mai gasit prin baie , am facut o mini inundatie dar au iesit bine,si miros mult mai bine,mai ramane sa ii montez motorasu de la inchidere la portbagaj si sa ii scot mocheta de pe jos sa o spal si pe aceea caci e cam neagra si nu imi place cum se vede :D .numai bine stima :D
|