Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Crazy Drivers (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers.html)
-   -   Sticker nou! (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers/28839-sticker.html)

Low_Ridah 16-12-06 00:11

Re: Sticker nou!

As da o incercare ....:D...sper sa iasa ceva ;)

JUST-DO-IT 16-12-06 04:06

...dc nu luam sibolu piratilor? 2 tobe incrucisate din care ies flacari si craniu cu ochii rosii sa para real crazy...
...eventual craniu sa fie cu model alb-negru patratele...totul sa fie pe un fond argintiu (sau alta culoare,care sa se vada pe luneta...)
scuze dar nu le am cu desenatu,dar pricepeti ideea,nu?...ce spuneti...e mai original,nu?

59AFA 18-12-06 00:04

Quote:

Originally Posted by JUST-DO-IT (Post 662785)
...dc nu luam sibolu piratilor? 2 tobe incrucisate din care ies flacari si craniu cu ochii rosii sa para real crazy...
...eventual craniu sa fie cu model alb-negru patratele...totul sa fie pe un fond argintiu (sau alta culoare,care sa se vada pe luneta...)
scuze dar nu le am cu desenatu,dar pricepeti ideea,nu?...ce spuneti...e mai original,nu?

tocmai mi a luat o bluza care are pe spate ceva de genul asta...si sub scrie "racing is a life sentence" . o sa ii fac poza maine :-P

Low_Ridah 18-12-06 11:55

Asteptam poza ;)) ...poate luam ceva si de acolo ...

59AFA 18-12-06 13:31

1 Attachment(s)
uitati si poza :-P

Low_Ridah 19-12-06 23:27

se poate adapta ;))....cred k am sa fac ceva de genu asta ...dak lumea e pentru ...sa zica....

JUST-DO-IT 20-12-06 06:47

ar fi interesant.....sunt curios ce iese...

Eagle_flyaway 23-12-06 14:55

sincer e prea impopotzonat..... eu zic ca e nevoie de ceva simplist frumos, iar culorile astfel alese incat sa se vada pe luneta si la cei care au folie si la cei care n-au .... daca se vrea sa fie pus asa!!!

Prima propunere adik cel de pe prima pagina arata bine zic eu.... ce-i drept are dezavantajul ca e "prea comun" doar in cluj mai exista ceva asemanator diferenta e ca in loc de steagul in carouri ei au un T .... si in loc de crazy drivers scrie numele clubului, deci n-ar fi chiar indicat nici asa...sincer n-as vrea sa ne confunde lumea cu alt club !!!

Ceva vesti de la profesionist?!?! :lol:

aDytZa_1989 05-02-07 20:40

1 Attachment(s)
ma jucam prin photoshop :D

SV-05-YBG 06-02-07 08:40

Mie sincer imi place si varianta propusa mai sus, cu C mare si restul incadrat si varianta pe care o au multi la semnatura, cu steagul si scris pe margine. Dezavantajul la a doua varianta este ca pe luneta cu folie neagra nu se vede deloc.

aDytZa_1989 06-02-07 08:45

Stef trebui facute mai multe modele de stikere apoi sa supunem la vot. Apropo daca vom cadea deacord asupra unui stiker pana la 4 Tuning Day , facem si tricouri ? :D

Low_Ridah 06-02-07 10:50

mda ....aditza ...ai o idee buna ...vreau sa ii dau si eu o incercare ...dar nu prea am tragere :(...acu sunt si in sesiune si numai de desen nu imi vine :(

SV-05-YBG 07-02-07 14:38

daca putem facem si tricouri.

Low_Ridah 08-02-07 07:55

1 Attachment(s)
Poate kamikazee posta pe topicul in tema asta ...totusi ...e dragutz ...ceva ceva se poate modifica ....

KAmikazee2005 08-02-07 08:01

sry ca am postat la cafenea... nu am vazut topicu asta ;) my bad..

All times are GMT +2. The time now is 01:22.

- Copyright 2026 4Tuning