![]() |
:lol: Era vorba ca pe Nurburgringul unde au fost testate sunt linii foarte lungi, nu neaparat drepte, dar destul de drepte, cu viraje foarte largi. Nu cred eu ca niste curbe pe 2-3-4km sunt foarte din scurt. Cea mai lunga linie pe Montegi nu cred ca depaseste cateva sute de m, aici vroiam sa ajung. In cazul asta, mi se pare absolut normal ca CSL a scos timp mai bun pe Nurbugring. Sunt circuite extrem de diferite ca conceptie, nu se pot compara testul pe un circuit cu testul pe celalalt. Fiecare masina arata ce poate in situatii total diferite. :wink:
|
1 Attachment(s)
O tura pe Nurburgring la bordul unui M3 CSL condus de un amator. Se poate vedea ca pe langa portiunile de viteza acesta are si curbe foarte stranse, urcusuri, etc. Nu degeaba este considerat cel mai complex circuit auto din lume.
Enjoy |
In ceea ce priveste circuitul Montegi, sunt de parere ca daca CSL ar fi fost condus in asa o maniera precum NSX-R ar fi scos un timp mai bun.
Nu de alta, dar in testul de la Top Gear al caror circuit este unul lent, cu viraje extrem de stranse, chair si pe ud M3 CSL a scos un timp cu aproximativ 3 secunde pe tur mai rapid decat NSX-R. Si ceea ce este foarte important este faptul ca ambele masini au fost conduse de aceeasi persoana, The Stig. |
dar un porsche gt3 rs este un adversar pe cinste pt csl ?? ba chiar mai bun... :wink:
|
Porsche GT3 RS este mai rapid decat M3 CSL insa costa si cu 40.000e mai mult.
Cam acestia sunt timpii oficiali de la Nurburgring: Porsche Carrera GT 7:40 Pagani Zonda 7:44 Porsche 911 GT2 7:46 Porsche 911 GT3 RS 7:47 BMW M3 CSL 7:50 lambo murcielago 7:52 lambo gallardo 7:52 Porsche 911 GT3 7:54 Ferrari 360 chalange stradale 7:56 Porsche 911 Turbo 7:56 |
La noi Barcauan de la Dinamo si-a laut M3 CSL pe altcineva nu stiu.
|
Mai Bogdan_16v eu cred ca esti frustrat frate,sincer.Eu te cred ca o sa iti iei Honda Type R dar asta nu inseamna ca Honda NSX e cea mai tare masina pe circuit.Si eu o sa imi iau CL,M5 sau Carrera...poate chiar mai repede decat iti iei tu Type R dar asta nu insemna ca sunt cele mai tari masini din lume.
Se vede clar in filmuletul acela ca pilotul de pe NSX este PILOT iar celelalte masini sunt conduse de SOFERI PROFESIONISTI,nu chiar AMATORI ca noi...cred ca intelegi ce vreau sa spun. Asa ca numai bine...sper sa intelegi,si mie imi place Honda dar nici chiar asa. Sunt tare curios daca se va testa vreodata ENZO pe Nurburgring,cred ca va avea cel putin 5s in fata lui Porsche Carrera GT,dar la cat de exclusivista este masina nu cred ca se va intampla. |
enzo a fost testat pe Nurburgring de mult am testul acasa ..nu mai stiu ce timp a scos..dar nu mai rapid ca si carrera gt...carrera gt detine recordul...
|
Re:
Quote:
In afirmatiile mele ma bazez pe teste de circuit reale, cu trasee scurte si cu curbe stranse, intre mai multe masini, nu pe povesti sau pe teste singulare. Nu trebuie sa abuzezi de respectul pe care il am pt tine sa incepi sa exagerezi cu limbajul, nu sunt deloc frustrat. Cat despre Gt3, s-a vazut cam care ii este nivelul intr-o confruntare directa cu alte masini. Am mai postat pe la Filme astfel de teste. Mie personal mi se pare un test pe un circuit de zeci de km preponderent de viteza un pic cam irelevant pt a demonstra manevrabilitatea unei masini in curbe. |
| All times are GMT +2. The time now is 03:49. |
- Copyright 2026 4Tuning